Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Cadou De Sarbatori

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Salutare,

Am vazut ca subiectul asta nu prea a fost atins, asa ca ma apuc eu de documentarea lui.

In SEO, este foarte important sa te mentii la curent cu ceea ce fac altii. Cel mai simplu e sa monitorizezi constant forumurile de specialitate.

Dar care sunt cele mai bune forumuri SEO internationale? Cum ajungem la ele si cum le citim, mai ales daca nu stim limba? De exemplu eu vorbesc / citesc curent in engleza si franceza si citesc bine in italiana / spaniola / portugheza. La forumuri in aceste limbi pot avea acces direct. Dar la forumuri in germana, nu am acces direct. Vom vedea mai jos ca nu e nici o problema.

1. In limba engleza “forum optimizare� se zice “seo forum�, deci asta e sintagma pe care trebuie sa o cautam pe Google.com. Cateva forumuri interesante pe care le urmaresc eu:

- www.virtualpromote.com
    - www.webworkshop.net/seoforum/
    - www.highrankings.com/forum/
    - www.seoelite.com/chat/
    - forums.digitalpoint.com/
    - www.webmasterworld.com
    - www.seo-guy.com/forum

2. Franceza - "forum referencement"

- www.webrankinfo.com
    - www.forum-referencement.net

3. Italiana - "forum posizionamento"

- www.giorgiotave.it/forum/
    - forum.html.it/forum/

4. Spaniola - "foro posicionamiento"

- www.xeoweb.com/foro/
    - www.davilac.net/foro/

5. Portugheza - nu am reusit sa gasesc nici un forum interesant, dar pentru bloguri si alte resurse interesante puteti cauta pe Google.pt sau Google.com.br "otimizacao de sites", "cadastramento seo", "otimizacao buscadores" etc. Mai ales internetul brazilian ofera resurse - prezentari de firme, studii de caz etc. interesante.

6. Ehei, am ajuns si la germana: se zice " Suchmaschinen optimierung forum" si o cautare pe Google.de scoate la iveala destule forumuri de profil. Ca sa am acces la ele ma folosesc de Google Translate: http://www.google.com/language_tools?hl=en . Daca introducem URL-ul site-ului, Google va traduce nu doar pagina de sub acel URL ci toate paginile vizitate prin intermediul Google Translation. Traducerea nu e perfecta, dar e suficienta pentru a intelege despre ce e vorba.

- www.abakus-internet-marketing.de/foren/index/
    - board.ranking-konzept.de

Cam atat. Urmarirea discutiilor pe forumuri cat mai diverse e utila pentru ca deseori descoperi perspective diferite fata de cele de sub forumurile de limba engleza. Sau dimpotriva, daca vezi ca o anumita tema e discutata intens sub forumurile de engleza, poti aprecia importanta ei reala daca o vei regasi si sub celelalte.
    Lucian

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Impresionant 2, 3, 4, 5, si 6.
    Pe 1 il cunosc.
    E interesant de urmarit activitatea si parerile altora in alte limbi..dar cred totusi ca engleza e limba netului si momentan mai toata lumea se aduna pe ele (pe cele in engleza). Restul sint "regionale", dar nu de neglijat.

Totusi, nu cunosc decat 2 limbi internationale bine: engleza si franceza...germana sper in curand...cat despre italiana si restul...nu prea cred.

Subiect interesant kevinro.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sarbatori Fericite
    De silcamataru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd April 2010, 12:05
  2. Sarbatori Fericite !
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 27th December 2009, 09:45
  3. Fa-ti un cadou de Craciun
    De superbus în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7