Pagina 13 din 33 PrimulPrimul ... 3111213141523 ... UltimulUltimul
Rezultate 121 la 130 din 330

Subiect: NOU - Plata din Adsense prin EFT

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Posibil sa depinda de judet. Eu am fost anul trecut si am depus declaratia 201 si atat. Le-am spus ca e cu o firma din Irlanda (parca acolo are sediul Google-ul care trimite banii pt adsense), au semnat, au stampilat si n-au zis nimic. Daca era, mi-ar fi spus ca tre sa fiu inregistrat in ROI
    Signatura lipsa

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu depinde de judet, regulile sunt aceleasi. Pentru ro google trimite din Irlanda si nu cred ca iti spun ei acolo, doar primesc declaratia. Tine de obligatia ta sa te inscrii si trebuie sa te zbati putin sa afli cum stau lucrurile la noi.
    Pentru firme va fi mai usor cu plata prin transfer bancar, lucrurile vor fi mai simple si mai clare.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de D.Mihai Vezi Post
    Helios:
    Poate gresesc, dar nu cred ca e de ajuns sa completezi doar declaratia 201. Trebuie sa te inscrii si in registrul operatorilor intracomunitari (Inainte de a efectua orice operatiune intracomunitara, contribuabilii din Romania sunt obligati sa se inscrie intr-un Registru al Operatorilor Intracomunitari....ce cuprinde toate persoanele impozabile si persoanele juridice neimpozabile).
    Pentru firme / pfa chiar daca esti neplatitor de tva, esti obligat sa te inscrii inainte de a efectua o operatiune intracomunitara si baza unui cod de tva extern.
    In acel registru trebuie sa te inscrii doar daca esti platitor de TVA, daca esti persoana fizica sau firma neplatitoare de TVA nu poti sa te inscrii chiar daca ai dori.
    Eu am incercat acum cativa ani sa imi inscriu o firma neplatitoare de TVA si nu sa putut.
    Sunt si persoane fizice platittoare de TVA, acele persoana fizice trebuie sa se inscrie
    Vezi si aici http://www.mfinante.ro/acasa.html?me...etalii&id=9572
    In rest nu stiu cum este pe declaratia veniturilor din adsense pe o persoana fizica eu lucrez pe firma
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Pt cei interesati, eu am completat-o cum recomanda Luca Dezmir aici:

Cum declari banii castigati cu Google Adsense | Milionarul Mioritic

O fi bine sau rau, macar stiu ca le-am platit impozitul si n-or sa se ia de mine ca am vrut sa-i "pacalesc"... In rest, daca or mai trebui completate si alte hartii, n-au decat sa ofere si ei informatii mai concrete...
    Signatura lipsa

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

lovelife:
    In acel registru trebuie sa te inscrii doar daca esti platitor de TVA, daca esti persoana fizica sau firma neplatitoare de TVA nu poti sa te inscrii chiar daca ai dori.
    Eu am incercat acum cativa ani sa imi inscriu o firma neplatitoare de TVA si nu sa putut.
    In registru operatorilor intracomunitari te inscrii chiar daca esti neplatitor de TVA. Primesti un cod de TVA extern care este valabil doar pentru operatiunile intracomunitare, iar inscrierea se face inainte de a derula operatiuni (servicii).
    Sunt mai multe articole pe aceasta tema, dar nu pot posta link-uri inca, voi transcrie din unul din ele:
    Caz societate neplatitoare de TVA ce ofera servii online, iar incasarea platilor se va face tot online:
    Raspuns:
    Societatea dvs. va trebui intradevar sa se inregistreze in Registrul Operatorilor Intracomunitari conform art 158^2 din Codul fiscal, deoarece va achizitiona si va presta servicii pe cale electronica de la si pentru persoane impozabile din UE. Totodata va trebui sa se inregistreze si in scop de TVA, insa din acest punct de vedere, aveti doua optiuni:
    A)
    fie va inregistrati special in scop de TVA conform art 1531 alin 1 litera b si c din Codul fiscal, ceea ce presupune ca veti deveni platior de TVA numai in relatiile intracomunitare, nu si pentru tranzactiile efectuate cu parteneri din Romania. Aceasta inregistrare este valabila pana la atingerea plafonului de tva de 220.000 lei intrun an fiscal, deoarece daca depasiti plafonul de TVA de 220.000 lei intrun an fiscal, va trebui sa va declarati platitor de tva normal, conform art 153, si pentru operatiuni derulate cu parteneri din Romania.
    B)
    Fie va inregistrati normal in scopuri de TVA, conform art 153 din Codul fiscal , dar in acest caz veti deveni platitor de TVA pentru toate operatiunile derulate, inclusiv pentru cele cu parteneri romani, urmand sa depuneti Decont de TVA lunar/trimestrial.
    E mai detaliat articolul, cine vrea ii trimit link-ul PM

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Pai si eu ca firma ce nu sunt platitoare de TVA si care fac acea declaratie platesc din banii primiti de la Google Ireland si TVA? sau doar Google isi deduce TVA, pentru ca in ce primesti de la Google nu este trecut nicaieri TVA

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    39

Implicit

- daca esti neplatitor de tva si prestezi servicii pentru o firma din spatiul intracomunitar, tva-ul va fi platit de firma din strainatate (tu o sa scrii pe factura "Tva netaxabil in Romania, conform articolului 153^1 CF")

- daca e vorba de achizitii atunci tu trebuie sa platesti tva in Romania si esti obligat sa te inscrii ca firma platitoare de tva

In fiecare luna trebuie depusa declaratia 390 in care specifici toate operatiunile intracomunitare.
    :)

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu gaseam numarul de TVA al google acum am vazut ca este in fiecare dare de seama trecut
    Plată de la:
    VAT ID: IE 63 88047V
    Google Ireland Ltd.
    Gordon House
    Barrow Street
    Dublin 4
    Ireland

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Pai si eu ca firma ce nu sunt platitoare de TVA si care fac acea declaratie platesc din banii primiti de la Google Ireland si TVA? sau doar Google isi deduce TVA, pentru ca in ce primesti de la Google nu este trecut nicaieri TVA
    Tva nu platesti, pt ca incasezi firma-firma, adica se factureaza fara tva. (daca ai tva intracomunitar sau specifici pe factura)

Eu zic sa nu-ti bati capul atat de tare momentan. Cand sari de un 1000 euro pe luna, poate merita sa incepi sa-ti faci niste calcule.

Momentan plateste ceva, pt ca e normal, si ocupate mai mult de business decat sa-ti bati capul cu fiscul, pt ca ei nu se pricep sa-ti explice ce si cum. Iti garantez ca nimeni nu stie de la administratia locala.

NU cred ca felul in care a platit tymbrak e ok, dar e "Ceva", nu e "rea vointa", este "eu am platit dar voi nu ma ajutati sa aleg optiunile bune, asa ca am platit cum cred eu". Eu asa as merge pt moment. PUNCT.

@d.maihai, am specificat asta inca de la inceput, nu are rost sa ma repet.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

AncaToader este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2012
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu inca n-am privilegiu EFT

Pagina 13 din 33 PrimulPrimul ... 3111213141523 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plata Neinteleasa prin Adsense
    De SeoMox în forumul Adsense
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 23rd February 2013, 16:25
  2. Serviciu de plata prin sms
    De Tom în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd October 2011, 16:54
  3. Plata prin SMS
    De Alvy în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5