exista asemenea lege?
De ce ai fi obligat sa iti declari venitul, tu fiind persoana fizica?
De ce sa dai bani la stat pentru venitul tau ca freelancer de exemplu, cu ce te ajuta statul in cazul acesta?
exista asemenea lege?
De ce ai fi obligat sa iti declari venitul, tu fiind persoana fizica?
De ce sa dai bani la stat pentru venitul tau ca freelancer de exemplu, cu ce te ajuta statul in cazul acesta?
S-a facut plata prin WU pe 21 mai, azi 22 deja se pot scoate.
Cei cu EFT cum stati? incasati deja sau in asteptare? La ce curs a schimbat banca sau voi?
Eu am scos prin WU si am schimbat la 4.33
ciudat dary5ro... la mine nu e nici in curs...![]()
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Care este timpul limita in care pot ridica banii trimisi de Adsense fara fie trimisi pe luna viitoare ?
Salut noul sistem de plata la AdSense - nu mai astept 2-3 zile cu 'plata in curs de efectuare', primesc mail atunci cand se trimite plata, si, cel mai important, o poti ridica imediat. S-a emis si la mine azi noapte.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Se pare ca noua data de plata va fi pe 22 de acum, cel putin pentru wu!
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Cum ai tras concluzia asta? Eu tot pe WU am ramas, desi am si optiunea livrarii banilor in cont, dar am ramas aici si luna trecut mi-au trimis pe 24, luna asta pe 22... nu cred ca-i o data fixa. m-am uitat la toate datele de pana acum si au oscilat intre 22 si 25... niciuna n-a fost mai devreme sau mai tarziu... cel putin pt mine
Signatura lipsa
Ce spune LuKian e logic.
Mai nou s-a prelungit data pana cand poti amana plata pe luna curenta, mai exact nu e pana in 15 a lunii ci pana in 20 a lunii. Asadar. pe data de 21 au deja lista cu cei care vor fi platiti pe luna curenta asa ca se pun si fac platile pe 21 a lunii si ca sa fie siguri ca ai banii disponibili la ridicare te anunta a doua zi adica pe 22 a lunii ca plata a fost deja emisa.
Dureaza doar o zi la majoritatea deoarece probabil au ramas putini cu plata prin WU, restul au migrat la EFT.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)