Am intrebat la Banca Transilvania si mi-au zis ca ei nu au comision la platile prin SEPA iar banca corepondenta are un comision de maxim 3 euro. Pentru firmele ce foloseau cecuri e un castig si ca timp de asteptare si ca valoare a comisionului.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Momentan eu mi-am setat cardul de la ING in RON ca si forma de plata. Nu a dat nicio eroare, vedem pe viitor ce se intampla![]()
sunt curios asa ca poate ma ajuta un moderator sa adauge un chestionar la topicul asta de genul: Daca amandoua variantele ar fi disponibile ce ati alege: WU sau EFT ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Din acest motiv eu am blocat platile si astept sa vad daca va apare si la mine EFT
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu am conturi la BT, fac tot felul de tranzactii fara probleme, am avut o singura daca o problema cand o functionara a incurcat virgula cu punctu si imi limitase limita unei tranzactii in loc de 1000 Euro la 1 Euro
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@ MirceaG: Crede-ma ca habar nu am. Momentan am ales aceasta optiune deoarece am avut cont/card/internet home bank la ING. Pe viitor, din ce am citit s-ar putea ca cei de la google sa bage pentru romania si optiunea ce a fost de plata prin WU. Daca va fi posibil mie imi convine mai mult prin WU sa primesc banii.
Acum mi-am setat modalitatea de plata ca sa nu imi afecteze plata ce trebuie facuta in aceasta luna.
Mie imi apar toate optiunile de plata : WU, EFT, CHECK
Clipboard02.png
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)