Daca e priceput in photoshop maxim 1 min, nu stiu de ce lui fidelcastro ia luat 8 ani, atat a durat sa invete photoshop-ul?Si ia facut doar astazi in 10 minute![]()
Daca e priceput in photoshop maxim 1 min, nu stiu de ce lui fidelcastro ia luat 8 ani, atat a durat sa invete photoshop-ul?Si ia facut doar astazi in 10 minute![]()
1 minut, dar in CorelDraw.
@Fidel, cine poate face banii aia cu siguranta e un tip foarte inteligent, adica am vazut si pe seopedia destui tipi foarte inteligenti, si se vede asta din posturile cu care contribuiesc aici, si totusi nu-s sigur ca sunt dintre ei care au ajuns la nivelul asta de castiguri... asa ca primul lucru care l-as fi asteptat sa iasa in evidenta de la un tip care pretinde ca a castigat atat este inteligenta... ceea ce imi pare rau sa o spun Fidel, nu se vede din posturile tale de aici. Daca chiar ai experienta respectiva sunt convins ca poti devenii foarte repede un membru valoros al acestei comunitati cu posturi si informatii cu adevarat folositoare.
Poate parem carcotasi ca te tratam asa dar la fel de sukar esti tu prin genul asta de topic...
va ajuta la ceva daca stiti siteurile mele? ce CTR si ce CPM am ?
stie cineva cati bani face softpedia pe luna din adsense ? si cei care stiu ii ajuta la ceva informatia asta ?
daca este un user care are rezultate asemanatoare cu ale mele pe acest forum vrea sa-l intreb ... ce strategii ai folosit ca sa atragi trafic ? care o fost cele mai bune si care o fost cele mai paguboase?
astea-s intrebarile la care m-as fi asteptat dar voi ati preferat sa duceti discutia intr-o directie mai putin constructiva
daca as fi vrut sa ma dau mare as fi postat niste poze gen 50cent![]()
Eradu, n-am cum sa-ti dau informatii folositoare ca nu stiu de ce probleme te ivest, ce ai incercat pana acum sau pe ce nicha activezi.
cine crede ca are nevoie de sfatu meu sau doar vrea sa discutam pe subiectu cum se fac ceva bani in plus online ma poate contacta in privat
Pai daca nu ne ajuta sa stim ce CTR / CPM ai, cu atat mai putin ne-ar ajuta sa stim cati bani faci. Si oricum 95% printul ala e fake si esti penibil, dar e foarte pacat ca nu se poate verifica asta.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Demonstreaza atunci ca ai cont adsense premium, sunt unii aici care au un astfel de cont.
Asa pentru astia mai saraci ca mine si care cauta sa ajunga la 100E pe luna poti sa ne dai un exemplu de site de al tau care produce mult?
Apropo facut macar 100E pana acum din adsense?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
imi place ca zici 95% ii fake... ai lasat un 5 % pt eventualitatea in care s-ar schimba situatia
tipic romanesc
sugerez sa zici ca-i 100 % fake si ca eu is doar un mincinos
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
n-am motiv sa-ti arat tie rapoarte in schimb pot sa-ti zic ca cu un site de 2000 de vizitatori pe zi intr-o nicha cat se poate de populara : imbracaminte
poti face linistit peste 1000 de euro pe luna din affiliates si ceva publicitate
la fel si pt tigari electonice
Oameni buni, mai aveti putin si o sa-i cereti parola de la adsense. Nu-ti trebuie mult sa vezi ca nu e un fake, Fidel are un site cu alexa rank la vreo 12000 plus vreo doua pe la jumatatea primului. Nimic deosebit: fashion, frizuri, director de articole. Multa munca de calitate insa, apreciata de altii, avand preluari si linkuri de la situri de care auzim vorbindu-se la televizor![]()
In loc sa fiti carcotati cu omu, nu mai bine va intrebati pe voi: de ce oare lucrati la proiecte romanesti unde visati sa fiti primii din nisa si sa incasati maxim 1000 euro/luna pentru asta (pentru ca asta e nivelul de la noi din sat)? Stiti cat reprezinta piata romaneasca de publicitate pe internet in procent fata de cea din UK? 0.35%!!!
Omul asta ar trebui sa va inspire sa iesiti din baltoaca romaneasca si sa incercati marea cu degetul...
Am gasit si eu cateva site-uri de-ale tale. Da, castigurile pot fi reale.
Ideea e ca din topicul tau rezulta mai mult lauda.
Eu as avea o cateva intrebari:
- Cati oameni iti scrie si care sunt salariile lor? (nu am nevoie de cifre exacte, doar asa ca idee).
- Cine se ocupa de promovare, seo, etc.
...va urma.
Vand Advertoriale (pr 5)
@myamar eu tot nu vad utilitatea topicului pentru acest forum, daca nu ajuta membrii cu nimic. Daca cineva ar ajunge la suma aia, ar avea cu siguranta cateva sugestii pentru siteurile celorlalti membri. Cand el vine si doar se lauda, ce vrei sa facem? Sa-l felicitam? Bravo lui, dar aici nu ne laudam, ci incercam sa discutam, sa gasim metode de a ne imbunatati veniturile si siteurile.
P.S. Pentru milionul ala trebuie sa faca in jur 20 mii de euro pe luna CONSTANT, timp de 4 ani si vreo 2 luni.
La un CTR de 1% cu un pret / click de 30 eurocenti, are nevoie de 66666 clickuri (misto numarul). CTR 1% => 6666600 pageviews .
6 milioane jumatate de pageviews pe luna => 220 mii de pageviews pe zi
UV estimez in jur de 100k.
Nici cinemagia.ro, acasa.ro, peteava.ro nu au atatia vizitatori, care sunt printre siteurile de top din RO.
Poate faci, nu zic ca nu, dar la modul in care ai intrat pe forumul asta, dupa 15 mesaje ai inceput sa te lauzi ca ai facut 1 milion de euro...Eu ma indoiesc.
P.S. Puteti sa-mi dati cate minusuri vreti, n-aveti decat.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Un site pe .com cu doar 10.000 uv, poate castiga mult mai mult decat cinemagia cu 100k uv
De acord cu Cristi. Chiar daca castigurile sunt reale, tot lauda e mai mare.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)