Totul e fake, stati linistiti
Totul e fake, stati linistiti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
[sters]
Ultima modificare făcută de alinalin0; 13th May 2012 la 15:59.
Eu zic sa nu aruncati neaparat cu noroi in om. Sunt aici pe forum oameni care castiga mai bine de $3000 pe luna din Adsense si diferite alte retele, deci teoretic, e posibil ca cifra prezentata de Fidel sa fie adevarata
Eu unul prefer sa iau poza postata de el ca pe o chestie motivationala decat sa ma strofoc sa-mi dau seama daca e fake sau nu, sau sa cer explicatii.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
de la 3000$ pe luna la 20,000 euro pe luna e cale lunga. Pentru un user care are 20 posturi pe site. Rectific: 20000 pe luna daca i-a facut in 4 ani. Poate acusi se lauda ca i-a facut in 2 ani.![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Acuma am vazut si eu topicul ... bai baieti ... voi nu aveti de lucru ? Ce se intampla daca vin 10 ca fidel cu screenshoturi de 3000 sau 4000 .. sau 5000 de euro pe luna ? Va certati cu toti si analizati pe toate partile sa aflati daca chiar fac banii aia sau nu ?
Fidel, daca chiar faci banii astia: KUDOS ! Daca nu ii faci si doari chef de glume ... ce pot sa zic ... ai reusit sa pierzi timpul mai multora care aparent sunt mai mult interesati de capra vecinului decat de a lor
Sunt publisheri adsense care scot si mai mult de 20.000 de euro / luna . Nu in RO dar in UK, in olanda, in germania ... in belgia ... unde clickurile se platesc de 10 ori mai mult decat aici ... da.
Acuma la munca cu toata lumea !![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Sunt si romani care castiga atat, dar au site-uri in limba engleza, dar cei care castiga atat se feresc sa se laude pe unde apuca din mai multe motive cunoscute de majoritatea webmasterilor.Sunt publisheri adsense care scot si mai mult de 20.000 de euro / luna . Nu in RO dar in UK, in olanda, in germania ... in belgia ... unde clickurile se platesc de 10 ori mai mult decat aici ... da.
Draga Fidel, cred ca stii cine sunt precum si eu stiu cine esti, totusi nu uita ca nu toata lumea stie ce si cum se face sau cum se drege, ai reusit, bravo tie, dar nu bate toba prea mult ca unii iau in nume de rau realizarea ta, vezi nr. de bad-uri primite.
Tu continua treaba mai departe si nu zice la nime!![]()
bravo, tocmai ai reinviat un topic mort si total useless.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Salul Fidel, felicitarii pentru print scrin, arata superb, sper sa ajung si eu acolo
Tu ai facut o provocare pentru useri si ei au luat-o ca si bascalie. Sti ce face romanul cand este invidios? Da "bad-uri"
Ai cunosc site-urile, sunt amic cu el de ceva ani buni, cred ca mai bine de 10ani, nu stiam ca are cont pe acest forum.
Eu consider acel print scrin o provocare, felicitarii!!!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Eu chiar nu inteleg, toata lumea e interesata sa intre in legatura cu oameni care castiga mult, oameni care au succes si daca se intampla sa dea de unu, ... nu il crede!
Se poate ajunge la suma aia, si chiar sunt multi romani care fac bani seriosi sin adsense.
Felicitari Fidel!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)