Ataşament 2205
tocmai am observat
asa ca va intreb pe voi ... considerati asta o realizare ?
Ataşament 2205
tocmai am observat
asa ca va intreb pe voi ... considerati asta o realizare ?
O realizare foarte mare!
PS: Nu stiu pentru ce am primit bad .... observ ca am cam fost vanat in ultimu timp ....
.
merci Paul
eram prea concentrat sa lucrez incat am nu m-am oprit niciodata sa vad ce fac altii si ce zic altii ... asa ca va intreb pe voi
cum va merg treburile si ce strategii aveti sa va umpleti conturile ?![]()
Printscreen-ul tau nu este de ajuns fara detalii (nisa, vizitatori/zi, timpul in care s-au adunat). Oricum, cifra arata bine sper ca sunt facuti respectand TOS-ul si ca o sa te poti bucura de ei.
Strategii nu stiu sa iti spun, decat: munca - studiu - munca - studiu.
Is constient ca nu-i suficient da cam atat is dispus sa arat pt moment
Poate revin cu Alte rapoarte in viitoru apropiat
Cat despre tos tin sa te anunt ca am platit si impozitele pe ei .... Ouch
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am facut in Mai putin de 8 ani desigur
Si asta-i numa adseneu
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Is not
Tocmai am dat si eu la "all time" de curiozitate. Intr-adevar o suma mare fata de ce sunt obisnuit luna de luna. Evident nicaieri aproape de 1 mil
Pot sa intreb pe ce perioada e raportul?
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
am gasit si eu mai demult clipul: Dovada Castiguri Google Xpert - YouTube
alt om realizat..
Depinde si cum anume sunt facute respectivele castiguri. Daca vizitele vin din p0rn, iar siteul este de forex, sau boli venerice, in engleza, atunci cu siguranta nu v-a vedea banii aia. Google are intotdeuna grija sa suspende siteurile care fac asa ceva.
Print-ul e din contul tau? Sau de pe net? Ptr ca, pentru a face 1 mil de euro, ai de muncit serios. La 10k pe luna, intr-un an 120k, deci tot ti-ar trebui 8 ani jumatate sa faci milionul.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)