da, ai dreptate, dar mai sunt si exceptii,
il cunosc pe Fidel , altfel nu imi dadeam cu parerea
Tu il cunosti, ii sti site-urile, ti se pare ceva banal si foarte adevarat, e logicda, ai dreptate, dar mai sunt si exceptii,
il cunosc pe Fidel , altfel nu imi dadeam cu parerea
Noi nu-l cunoastem, nu-i stim site-urile, deci nu vad cu ce ne ajuta informatile oferite de el, cred ca era mai ok daca spunea si de unde provin aceste castiguri.
Depinde si cum anume sunt facute respectivele castiguri. Daca vizitele vin din p0rn, iar siteul este de forex, sau boli venerice, in engleza, atunci cu siguranta nu v-a vedea banii aia. Google are intotdeuna grija sa suspende siteurile care fac asa ceva.
Veniturile aratate erau din google
Eu zic sa lasam topicul "mort", el in sinea lui daca e asa e fericit, iar noi sa ne vedem de treaba noastra ... prea multe discutii inutile pe topicul asta
.
O parte din voi credeti ca stiti de toate, nu mai vorbesc de SEO, daca v-ati fii uitat la istoricul posturilor lui Fidel ati fi reusit sa ai identificati si unul din site-uri, v-a fost mai usor sa spuneti ca e fake si sa dati un bad, uitati-va aici ce zice un toll despre unul din site-urile lui http://www.sitevaluecalculator.com/w...megorgeous.com Valuations Made So Far 4,977,279 USD si asta l-a modifical in corel? Google Aproximativ 625.000 pagini indexate, cred ca asta spune ceva, un site la care s-a muncit mult.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Valuations Made So Far 4,979,250. Nu stiu unde ai vazut tu USD acolo.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am si eu un site la care arta 6,238,140 dar in cazul optimist nu primesc mai mult de 50.000 $
Eu sunt sceptic, mai ales cand singurul scop al postului a fost sa se laude, fara sa ofere solutii si sfaturi si altora care vor sa castige si ei. Sun destui pe aici pe forum care tintesc la 100$ pe luna nu au pretentii de mii, si care ar fi fost fericiti de ceva indrumari
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Oricum, la un Alexa rank de 13.000, traficul este unul f mare (cel mai probabil: sute de mii / zi). Tinand cont ca site-ul este unul pentru .com (unde clickurile se platesc mult, mult mai bine) si ca omul mai poate avea 1-2 site-uri similare, cred ca cifra castigurilor este una realista.
Felicitari pentru proiect si pentru castiguri !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)