Si utilitatea acestui topic este.. ? Daca tot ti-e lene sa spui macar ce siteuri ai, ce nise, cati UV / zi / luna... Nu iti restrictioneaza google sa spui asa ceva.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Cand ai asemenea castiguri nu te pui sa spui pe forumuri pt ca marea majoritate o sa puna 'nspe mii de intrebari despre cum ai reusit. Evident... tu tii f bine de "secret" (oricine ar face-o), iar thread-ul devine useless pt ca de romani care doar se lauda suntem satui (pt ca da, asa esti perceput desi intentia ta poate nu fu chiar asta). In fine... mult succes in continuare!
PS: "ce" se scrie impreunat, nu c'e
1 milion de dolari castiguri, dar traficul este mic, dupa parerea lui.Cod PHP:O sa-ti zic asa:
Ctr relativ mic
Trafic mare pt unii, mic din punctu meu de vedere
Dar cum ziceam, banii multi nu din Adsense se fac :)
A facut 1 milion de euro din adsense, dar fiti atenti, asta-i maruntis, banii multi nu se fac cu adsense.
Eu zic ca e clar cat de fake e printul. Esti tu asa bun, ca n-a auzit nimeni de tine, dar faci sute de mii de euro pe an. Yeah, yeah, vise.
Ne crezi prosti? Tu nu cred ca faci nici 1.000 Euro din adsense,
E un fake, sunt multe programe pe net care pot genera asa ceva hacktrix.com/google-adsense-money-generator/ un exemplu de generator de venituri in adsense si sunt multe de genul asta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
salut , ai dreptate
cand am intrat prima data pe forumu asta am vazut niste oameni care mi s-o parut ca aveau idei faine si mi-ar fi placut sa stiu de reusitele lor
ma asteptam sa primesc niste reply-uri de la ei
merci ca m-ai corectat dar "c'e-ul" este de la autofillu de pe telefon pe care n-o sa stau sa-l corectez de fiecare data cand scriu ceva
Vezi ca si Eradu mai are 1 cent si te ajunge![]()
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)