Observ de ceva timp anunturi foarte prost platite pe nisa divertisment. In medie 2 centi/click.
La voi se manifesta aceasta problema ?
Ce parere aveti de acest print, sa ma ingrijorez ?
http://i43.tinypic.com/2dce82r.jpg
Observ de ceva timp anunturi foarte prost platite pe nisa divertisment. In medie 2 centi/click.
La voi se manifesta aceasta problema ?
Ce parere aveti de acest print, sa ma ingrijorez ?
http://i43.tinypic.com/2dce82r.jpg
cam cate vizite ai pe zi la clickurile alea?
Nu folosesc foarte mult Adsense, dar din ce vad in poza, cred ca nu este bine.
Pe .com, la 250 clickuri aveai minim 30-40$.
Hmm, evitati sa mai comentati in cazul in care nu stiti despre ce este cazul. Da sa stii ca pe romania este foarte foarte foarte prost : 1, 2 3 centi pe click.
Acelasi fenomen il intampin si eu.
Nu e de ingrijorare nu ai facut nimic gresit, tot ce trebuie este sa renunti la romaniadeoarece totul merge foarte slab.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
@ helios, undeva la 4.500/zi. La astia 4.500 am facut azi 6.50 E
Media pe click azi 2.2 centi
Te poti considera fericiti iti garantez ca la 10 mii unice am ajuns la suma de ... de... 8 euro ! Ce taree !!! In acel moment am decis sa ma las de facut seo pe Romania.
Depinde destul de mult si de nisa. Nisele de jocuri, filme, desene si altele de acest gen vor fi intotdeauna slab platite.
Nu zic ca alte nise merg mult mai bine insa poti scoate undeva in jur de 10 centi / click cand tragi linie.
Oricum ce vad in printscreen-ul ala e jenant. Ar trebui sa te gandesti orientezi catre o alta metoda de monetizare.
Este bine 2 centi/click, cred ca site-ul este destul de nou, are mai mult de 6luni? La mine media este de 1cent/click.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Nu ai de ce sa iti faci griji ... Si la mine la fel, media este de 2,3 eurocenti pe un site de divertisment.
Insa am avut Ads pe un site de emisiuni si aveam media 7-10 eurocenti per click...
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)