Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 41

Subiect: Am fost banat din Adsense.....exista viata in afara de Adsense?

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

@100R nu la asta ma refeream, am o cunostinta care a apelat la adsense in ro cu un cont blocat si i-au zis ca nu se poate face nimic si a dat mail la mama lor si i-au debanat contul.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Din curiozitate, cat faceai pe luna?

dexterz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th June 2011
    Vârstă
    39
    Posturi
    54
    Putere Rep
    28

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

fratilor dar voi nu ati auzit de trade ads. Platesc destul de bine pe ro si au si un sistem de banner ex destul de bun . Cel mai mult am luat 28 de centi la click deci se apropie oarecum de adsense.

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu da nici un motiv ca ai fost banat, nu pare a fi ban. Ai facut ceva care incalca termenii?
    Poti incerca sa faci o intrebare pe google forum aici: AdSense Help

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de rejja Vezi Post
    Buna tuturor, de 2 saptamani am fost banat din adsense fara motive, adica nu am primit nicio avertizare pana acum(de 4 ani folosesc adsense). Saptaman asta am primit acest mail: "Bună ziua,

Contul dvs. și informațiile suplimentare pe care ni le-ați furnizat se află în acest moment în curs de revizuire. Totuși, vă rugăm să înțelegeți că nu există nicio garanție că veți avea contul repus în drepturi la AdSense. Dorim să vă reamintim că Google își rezervă dreptul de dezactiva în orice moment un cont, după cum se stipulează în Termenii și condițiile AdSense (http://www.google.com/adsense/terms ).

Vă mulțumim pentru răbdare.

Cu sinceritate,

Echipa Google AdSense
    "
    Puteti sa-mi spuneti la ce pot sa astept?
    Multumesc
    Pai daca site-ul tau e in lb. romana, ai slabe sanse sa gasesti un advertiser care sa se ridice la nivelul lui adsense.
    Poti insa sa obtii ceva banuti cu etarget, nu stiu daca mai exista neogen ads, sau daca ai trafic mare si esti pe o nisa serioasa poti incerca o aplicatie la netbridge, arbomedia, adevolution etc.
    Eu personal am incercat adbrite pe un site romanesc, dar imi afisau reclame deocheate si a trebuit sa ii scot.
    Cu reclamele respective am facut vreo 75$ in 7 zile, la adsense faceam vreo 100 de euro in aceeasi perioada de timp.

kalu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Despre ce era situl?
    If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

daniweb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    310
    Putere Rep
    32

Implicit

nu prea se obosesc sa raspunda la mailul de apel. Mailul ce l-ai primit
    este raspunsul automat la apelul ce l-ai facut lor in urma inchiderii contului, nu?
    In primul mail ce scria? Care era motivul pt care au dezactivat contul?
    ca si alternativa la adsense ... nu se ridica nici una la nivelul lor. Solutia ar fi sa deschizi alt cont pe un frate, var si sa iti revizuiesti situl, sa incerci sa elimini motivul pt care ai primit ban.

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de daniweb Vezi Post
    este raspunsul automat la apelul ce l-ai facut lor in urma inchiderii contului, nu?
    ca si alternativa la adsense ... nu se ridica nici una la nivelul lor. Solutia ar fi sa deschizi alt cont pe un frate, var si sa iti revizuiesti situl, sa incerci sa elimini motivul pt care ai primit ban.
    Daca tot ai de gand sa deschizi alt cont pe numele unei rude (de incredere) ar fi intelept sa nu pui aplicatia pentru url-ul pentru care ai fost banat ci sa creezi o pagina noua, un blog la blogger sa zicem cu vreo 3 posturi originale pentru acela sa ceri aplicatia noua.
    Si pe cat posibil nu te loga de pe acelasi PC, daca nu respecti conditiile de mai sus s-ar putea sa te trezesti ca va fi refuzata aplicatia sau vei fi din nou banat in scurt timp daca primesti un accept pentru contul nou.
    Google are metode sofisticate de a urmari un cont si daca nu schimbi totul s-ar putea sa te asocieze cu contul tau care a fost deja banat si ramai si fara contul rudei.
    Succes.

daniweb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    310
    Putere Rep
    32

Implicit

foarte important este sa nu te loghezi de pe acelasi ip de pe care te-ai loghat cu contul vechi. Ca sa aplici pt cont nou foloseste alt site, dar sa aiba o vechime minim 6 luni domeniul. Nu pune continut copiat sau poze de pe google in site.

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    29

Implicit

Salutare tuturor.....azi am primit un mail de la google
    "Bună ziua,

Vă mulțumim pentru contestație. De asemenea, vă mulțumim pentru informațiile suplimentare pe care ni le-ați furnizat, precum și pentru interesul dvs. permanent față de programul AdSense. Cu toate acestea, după ce au analizat din nou cu atenție datele contului și după ce au luat în calcul feedbackul dvs., specialiștii noștri au confirmat că nu putem reactiva contul dvs. AdSense.

Vă reamintim că puteți găsi mai multe informații la Disabled Account FAQ - AdSense Help, în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare despre contul dvs., despre măsurile luate sau, în general, despre activitatea nevalidă."
    Nu inteleg.....nici nu-mi arat niste dovezi, sau macar sa-mi spuna clar de ce am fost banat?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

foarte important este sa nu te loghezi de pe acelasi ip de pe care te-ai loghat cu contul vechi. Ca sa aplici pt cont nou foloseste alt site, dar sa aiba o vechime minim 6 luni domeniul. Nu pune continut copiat sau poze de pe google in site.
    Pentru poze luate de pe Google Image se poate bana contul???

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Mersi, dar dupa ce am inregsitrat cu un site nou.....pot sa pun adsense pe siteurile mele pe care au fost instalate codurile adsense?

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st July 2011, 20:05
  2. Cont Adsense banat, pot reincerca?
    De RandomHero în forumul Adsense
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 8th June 2011, 22:33
  3. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd April 2011, 23:58
  4. as.ro banat de Adsense
    De dracosu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4