@100R nu la asta ma refeream, am o cunostinta care a apelat la adsense in ro cu un cont blocat si i-au zis ca nu se poate face nimic si a dat mail la mama lor si i-au debanat contul.
Versiune printabilă
@100R nu la asta ma refeream, am o cunostinta care a apelat la adsense in ro cu un cont blocat si i-au zis ca nu se poate face nimic si a dat mail la mama lor si i-au debanat contul.
Din curiozitate, cat faceai pe luna?
fratilor dar voi nu ati auzit de trade ads. Platesc destul de bine pe ro si au si un sistem de banner ex destul de bun . Cel mai mult am luat 28 de centi la click deci se apropie oarecum de adsense.
Nu da nici un motiv ca ai fost banat, nu pare a fi ban. Ai facut ceva care incalca termenii?
Poti incerca sa faci o intrebare pe google forum aici: AdSense Help
Pai daca site-ul tau e in lb. romana, ai slabe sanse sa gasesti un advertiser care sa se ridice la nivelul lui adsense.
Poti insa sa obtii ceva banuti cu etarget, nu stiu daca mai exista neogen ads, sau daca ai trafic mare si esti pe o nisa serioasa poti incerca o aplicatie la netbridge, arbomedia, adevolution etc.
Eu personal am incercat adbrite pe un site romanesc, dar imi afisau reclame deocheate si a trebuit sa ii scot.
Cu reclamele respective am facut vreo 75$ in 7 zile, la adsense faceam vreo 100 de euro in aceeasi perioada de timp.
Despre ce era situl?
nu prea se obosesc sa raspunda la mailul de apel. Mailul ce l-ai primit
este raspunsul automat la apelul ce l-ai facut lor in urma inchiderii contului, nu?
In primul mail ce scria? Care era motivul pt care au dezactivat contul?
ca si alternativa la adsense ... nu se ridica nici una la nivelul lor. Solutia ar fi sa deschizi alt cont pe un frate, var si sa iti revizuiesti situl, sa incerci sa elimini motivul pt care ai primit ban.
Daca tot ai de gand sa deschizi alt cont pe numele unei rude (de incredere) ar fi intelept sa nu pui aplicatia pentru url-ul pentru care ai fost banat ci sa creezi o pagina noua, un blog la blogger sa zicem cu vreo 3 posturi originale pentru acela sa ceri aplicatia noua.
Si pe cat posibil nu te loga de pe acelasi PC, daca nu respecti conditiile de mai sus s-ar putea sa te trezesti ca va fi refuzata aplicatia sau vei fi din nou banat in scurt timp daca primesti un accept pentru contul nou.
Google are metode sofisticate de a urmari un cont si daca nu schimbi totul s-ar putea sa te asocieze cu contul tau care a fost deja banat si ramai si fara contul rudei.
Succes.
foarte important este sa nu te loghezi de pe acelasi ip de pe care te-ai loghat cu contul vechi. Ca sa aplici pt cont nou foloseste alt site, dar sa aiba o vechime minim 6 luni domeniul. Nu pune continut copiat sau poze de pe google in site.
Salutare tuturor.....azi am primit un mail de la google
"Bună ziua,
Vă mulțumim pentru contestație. De asemenea, vă mulțumim pentru informațiile suplimentare pe care ni le-ați furnizat, precum și pentru interesul dvs. permanent față de programul AdSense. Cu toate acestea, după ce au analizat din nou cu atenție datele contului și după ce au luat în calcul feedbackul dvs., specialiștii noștri au confirmat că nu putem reactiva contul dvs. AdSense.
Vă reamintim că puteți găsi mai multe informații la Disabled Account FAQ - AdSense Help, în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare despre contul dvs., despre măsurile luate sau, în general, despre activitatea nevalidă."
Nu inteleg.....nici nu-mi arat niste dovezi, sau macar sa-mi spuna clar de ce am fost banat?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pentru poze luate de pe Google Image se poate bana contul???
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mersi, dar dupa ce am inregsitrat cu un site nou.....pot sa pun adsense pe siteurile mele pe care au fost instalate codurile adsense?