De pus n-ar trebui sa te opreasca nimic.
Daca se afiseaza reclamele, cred ca e ok!
Versiune printabilă
De pus n-ar trebui sa te opreasca nimic.
Daca se afiseaza reclamele, cred ca e ok!
daca pui pe vechiurile siteuri adsense, te vor prinde foarte usor. cel mai safe e sa ai:
nume nou.
adresa noua.
siteuri noi
sa cureti tot history-ul si tot ce tine de browserul pe care il folosesti
si bineinteles, sa nu lasi urme legate de vechiul nume
Cristi G mersi pentru sftaurile dar din pacate nui asa de usor cum zici tu, sa stii ca trbuie sa reinstalezi total windowsul cu un alt user si pc name, trebui sa schimbi adresa de MAC al calculatorului si daca numai odata te loghezi in contul adsense cu unele din vechiul tau IP esti prins......deci nu-i asa de usor din pacate...
din cate stiu eu, nu cred ca se poate lua MAC-ul unui calculator doar prin browsing. Iar referitor la mesajul tau... ce ai spus tu acolo mi se par aberatii... Sa nu fim asa paranoici, ca nu este adevarat... daca urmezi pasii de mai sus pe care i-am spus, poti sta linistit ca nu vei avea probleme.
rejja,
Singurul lucru cu care am putea sa te ajutam e sa iti recomandam o alternativa la adsense.
Din pacate tu vrei sa te ajutam dar nu ne dai nicio informatie legata de site-ul/urile tale:
-pe ce nisa era
-ce fel de articole scriai
-aproximativ ce castiguri aveai
-eventual chiar sa dai si url-ul, poate isi da cineva seama de ce ai fost banat.
Eu am avut anunturile suspendate pe un site. Am scos adsens-ul din toate paginile care incalcau politicile. Dupa ce am scos anunturile din acele pagini, am cerut o reanaliza a site-ului. Dupa 4 zile am primit e-mail de la echipa adsense ca anunturile mi-au fost reactivate. Se pare ca nu este spre interesul nimanui sa baneze contul sa nu te mai poti loga. Pierd si ei si pierzi si tu, astfel se creaza o relatie lose-lose care nu este benefica nici pentru unii, nici pentru altii. Recomandarea mea: daca inca te poti loga in contul de adsense cauta pe site-ul unde ti-au fost suspendate anunturile si scoate-le de pe paginile care incalca drepturile, apoi cere o reanaliza.
Salut multumesc frumos...din pacate nu ma pot loga
Deci aici e lista pe care aveam adsense:
21stbirthdaydresses.com
anunturitelefonic.net
aprohirdeto.ro
firstperiodafterpregnancy.com
genautilusdishwasher.org
hellokittycreditcard.org
jocurionlinegratis.ro
limegreenheels.net
totesmagotes.org
retetamonicatatoiu.info
Ce nu inteleg eu este ca pana aici nu am avut probleme si nic nu am primit macar o avertizare....Iar fix in ziua in care trebuia sa primesc suma de 150 de euro s-a intamplat totul.
Lista aia de siteuri pe care aveai AdSense e plina de MFA-uri facute doar pt Google AdSense, fara continut sau cu continut foarte redus (1-2 pagini).