Din pacate aveam eu niste "dusmanii" care vroiau niste siteuri de gen Adsense Niche Blog pe care nu am vrut sa fac si sunt sigur ca astia au facut clickuri pe reclamele mele de adsense.....
Versiune printabilă
Inca o intrebare, aveai ceva trafic pe site-urile respective? ca vad ca nu prea sunt sustinute de link-uri si pentru .com nu cred ca rank-au la vreun cuvant cheie
Cum sa nu 20-40/zi si aproape toate siteurile sunt pe pagina 1 si decand contul meu de adsense a fost dezactivat nu prea am ocupat cu ele(nu prea am avut chef)
21stbirthdaydresses.com - pozitia 1
limegreenheels.net - pozitia 3
hellokittycreditcard.org - pozitia 8
firstperiodafterpregnancy.com - pozitia 11 - siteul are o vechime de 3-4 zile
De curiozitate, nu ca m-ar deranja, de ce am primit negativ la intrebarea anterioara
Interesant traficul, nu am experienta pe .com dar pe ro nu ajungi asa repede in first page fara minim de link-uriCitat:
Cum sa nu 20-40/zi si aproape toate siteurile sunt pe pagina 1 si decand contul meu de adsense a fost dezactivat nu prea am ocupat cu ele(nu prea am avut chef)
sunt relativ noi toate domeniile? (pana in 3 luni?)
Uni au mai mult ca 3 luni, si numai de aia ca m-ai suparat putin cu fraza asta: "nu cred ca rank-au la vreun cuvant cheie" inainte sa faci afirmatii te rog macar sa le verific daca rankau sau nu, si cum am scris ba rankau. Sa stii ca eu nu vrea sa ma certcu tine(nu sunt tipul) de aia n-am vrut sa scriu pe forum
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
"nu am experienta pe .com dar pe ro nu ajungi asa repede in first page fara minim de link-uri", sa stii ca poti sa ajungi si pe .ro am si siteuri gen nisa pt. 2 parale care sunt noi(cam 2-3 luni) si deja toate sunt pe pagina 1 si chiar 2 dintre ele pe pozitia 1
rejja,
pe site-ul de jocuri ai jocuri de noroc... nu sunt acceptate in programul adsense.
De asemenea, la site-uri ti-as recomanda mult mai mult continut.
Cei care ați folosit și alte metode de monetizare pentru site-urile în română, ce a dat cele mai bune rezultate?
In cazul meu cel mai bun dupa adsense pe un site romanesc a fost neogen ads, asta pana m-au banat ca cica nu e voie sa ai jocuri in continutul site-ului unde pui neogen, desi aveau site-uri de jocuri in portofoliu :) dupa neogen nu pot recomanda pe nimeni care sa fie macar cat ei, etarget am acum pe acel site, dar nu se compara la ecpm nici cu adsense nici cu neogen. In Romania pe nisa asta e cam multa neseriozitate si ecpm minuscul.
Din câte știu eu nu mai există Neogen Ads. Sau greșesc?