Site-ul meu a fost banat de Google și nu mai pot folosi reclamele Adsense. In căutarea unui înlocuitor am dat peste trafficrevenue.net, care afirmă că plătesc 0.25$ pe 1000 vizitatori din România. A mai lucrat cineva cu ei?
Site-ul meu a fost banat de Google și nu mai pot folosi reclamele Adsense. In căutarea unui înlocuitor am dat peste trafficrevenue.net, care afirmă că plătesc 0.25$ pe 1000 vizitatori din România. A mai lucrat cineva cu ei?
Am un site cu Rezultate BAC 2013.
L-am incercat eu intr-un timp, e destul de slab.
0.25 pt reclame pop-up sau ceva de genul!
Incearca adnetwork.net !
Confirm si eu ca am incercat trafficrevenue concluzia: un dezastru.
Nu cred ca contorizeaza toate ip-uri unice si plus ca o sa iti ingreuneze si site-ul.
Eu nu ii recomand.
Un baner de tip pop-up permanent prin care trimite clientii in alta parte este sinucidere pentru un site
Eu am avut o campanie serioasa printr-o agentie mare, cu pagina intermediara, nu popup si am pierdut 30% din afisari pe urmatoarea perioada
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Până acum lucrurile nu arată prea bine nici cu Adnetwork: Am 6,366 impresii, 152 clickuri și profit 0.04$..
Am un site cu Rezultate BAC 2013.
Ai foarte putine impresii asta e problema! Eu am testat aproximativ 50 de retele de publicitate, iar aceasta a dat randamentul cel mai bun ( ma refer la retele cpa gen cpx, xtendmedia, cpmstar, ad4game etc ).
Trebuie sa gasesti o retea cpc sau cpa care sa se potriveasca site-ului tau.
Incearca si bursadereclama.ro ( cpc ), desi iti recomand pt fiecare sa ai rabdare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)