Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Impozit pentru adsense

valentin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    26

Implicit Impozit pentru adsense

Am o intrebare, teoretic cat si practi pentru veniturile din adsense ar trebui platit statului Roman un impozit, chiar daca e castigat pe un alt teritoriu se considera venit nu?
    Intrebarea mea este: Daca cu cecul de la adsense il bagi intr-o banca din Italia unde ai un cont curent, poti fi depistat de statul Roman de acel venit. sau la fel pentru westrnunion.
    Plateste oare cineva acest impozit?

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu platesc toate impozitele pe veniturile adsense, depinde de tine cat esti dispus sa risti pentru a nu plati 16%.

Cat despre contul din Italia, parerea mea este ca fiind bani ajunsi intr-un cont din Italia esti dator statului italian cu impozitul.

valentin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    26

Implicit

Dar google trimite cumva situatia castigurilor din adsense a romanilor?, sau tre sa ma duc eu sa declar ca am un venit din adsense de x euro

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    34
    Posturi
    105
    Putere Rep
    26

Implicit

myamar,

Ciao. Daca zici ca ti-ai mai declarat castigurile adsense ne zici si noua exact cum se face? Ideea e ca la anul vreau sa mi le declar si eu! Din cate stiu eu pana acum:
    - mergi la fisc si completezi formularul 201
    - formularul se completeaza pana in 15 mai anul in care vrei sa declari. in 2011 se declara castigurile din anul 2010.
    - impozitarea e de 16 %

Ce nu stiu eu sigur e ce completezi pe acea foaie, sunt castiguri comerciale? sau le incadrezi la alte venituri?
    De asemenea, nu stiu daca ar trebui sa scoatem ceva la imprimanta care ar putea adeveri cat de cat suma noastra declarata, sau nu trebuie niciun act aditional care sa arate cat ai castigat tu. pur si simplu se merge pe incredere.

Sorry pt cum am scris dar chiar ma grabeam.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Exista cel putin o discutie pe tema asta: adsense si impozitul

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    41

Implicit

Helyos, eu am veniturile din Adsense pe PFA, deci mare lucru nu stiu despre pasii pentru persoane fizice.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de helyos Vezi Post
    myamar,

Ciao. Daca zici ca ti-ai mai declarat castigurile adsense ne zici si noua exact cum se face? Ideea e ca la anul vreau sa mi le declar si eu! Din cate stiu eu pana acum:
    - mergi la fisc si completezi formularul 201
    - formularul se completeaza pana in 15 mai anul in care vrei sa declari. in 2011 se declara castigurile din anul 2010.
    - impozitarea e de 16 %

Ce nu stiu eu sigur e ce completezi pe acea foaie, sunt castiguri comerciale? sau le incadrezi la alte venituri?
    De asemenea, nu stiu daca ar trebui sa scoatem ceva la imprimanta care ar putea adeveri cat de cat suma noastra declarata, sau nu trebuie niciun act aditional care sa arate cat ai castigat tu. pur si simplu se merge pe incredere.

Sorry pt cum am scris dar chiar ma grabeam.
    Nu stiu sa fie nevoie de verificari/confirmari decat daca te-ar verifica ei sa vada ca ai incasat cat ai scris. Ceea ce e putin ireal, avand in vedere volumul de bani care se invart pe aici si volumul de bani pe care ii invart alti evazionisti care sunt verificati cu prioritate. Pentru ca, in mod firesc, ei incep verificarile de la varf, de la cei cu sume mai mari (de asta nu ajung, tot teoretic, la cei cu sume insignifiante). Acuma, decat sa declari ca ai facut 1000$ cand tu ai facut 3000$, mai bine sa nu declari nimic pentru ca intri in niste complicatii. Una-i sa nu declari nimic (deci sa omiti - mai faci pe prostul daca n-ai declarat niciodata, mai ai niste circumstante atenuante) si alta-i sa declari date incorecte (mai mici adica) cu scopul de a te sustrage de la plata integrala.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    34
    Posturi
    105
    Putere Rep
    26

Implicit

Da, inteleg perfect ce zici tu Cristi. Eu ma gandeam la urmatorul aspect: la fisc voi da peste o baba care sa ma ia pe sus si sa ma frece ca sa aduc chitante de la banii primiti etc. Stim toti in romania cum functioneaza treburile...

Altfel eu consider ca 16% nu e o suma asa de mare pe care sa o platesti. Stiu ca EI NU MERITA acesti bani, dar din pacate nu avem ce face.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Banii ii dai Statului, nu lor. Ca ei insa, cei care reprezinta statul ne fura, e alta mancare de peste...

In rest nu stiu. Nu cred ca-i posibil scenariul cu baba. Ar putea fi tradus in: "Nu te credem noi ca ai primit banii astia. Fugi bai de aici ca n-ai niciun ipozit de platit!"
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th September 2011, 00:22
  2. Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 3rd June 2011, 17:22
  3. Adsense pentru domenii
    De ghinionist în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th July 2009, 13:20
  4. Banca pentru CEC Adsense
    De aka_eu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 28