Am aflat o chestie...
Saptamanile trecute google mi-a banat contul adsense ,cod care il aveam pe 3 siteuri..
: tv-online66.com , jocuri66.com , verificapagerank.net . in prima faza amc rezut ca mi l-a banat din cauza siteului de tv-online,dar...SURPRIZA. Acest site nu este banat in reclamele google,merge sa afisez reclame..si pe tv-online66.com si jocuri66 si verificapagerank.net...dar totusi am enigma ,ca de ce G mi-a banat contul...?
Le-a trimis mail si mi-au dat urmatorul raspuns:
Bună ziua,
Vă mulțumim pentru contestație. De asemenea, vă mulțumim pentru informațiile suplimentare pe care ni le-ați furnizat, precum și pentru interesul dvs. permanent față de programul AdSense. Cu toate acestea, după ce au analizat din nou cu atenție datele contului și după ce au luat în calcul feedbackul dvs., specialiștii noștri au confirmat nu putem reactiva contul dvs. AdSense.
Vă reamintim că puteți găsi mai multe informații la Disabled Account FAQ - AdSense Help, în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare despre contul dvs., despre măsurile luate sau, în general, despre activitatea nevalidă.
1. Din ce cauza mi-au banat contul,dar nu si siteurile?
2. Vi s-a mai intamplat asa ceva?
o zi buna