Am mai postat eu acum ceva timp despre un site de-al meu care habar nu am DE CE e banat. Are zeci de mii de backlinks de calitate super la care altii doar viseaza, updatat constant, content destul de bun si unic, backlinkuri noi in fiecare zi de calitate de la site-uri related si cu toate astea... Google NU vrea sa-l indexeze si daca chiar indexeaza ceva e foarte foarte prost rankat, ca si cum e clar ca are ceva cu site-ul.
Am postat pe zeci de forumuri de webmasteri, am dat o multime de reconsideration requests, am curatat scriptul, am facut o multime de schimbari sa fie cat mai ok, am asteptat sa treaca timp, au trecut luni, chiar jumate de an si tot nimic, traffic din google: 15 unici pe zi, un mare ZERO comparativ cu cei 4-5 mii zilnic de-mi vine si sa banez motorul de cautare de ciuda.
La un articol cu cele mai super romance la care ne-am chinuit multe ore, am luat peste 30 de backlinks de la multe site-uri cu alexa sub 20k, chiar si de la CNN.com, traffic de peste 50 mii de unici in cateva zile si crawlerul nici macar nu s-a sfiit sa indexeze articolul ala.
Cert e ca daca n-ar fi banat si ar primi Google traffic cat ar merita ar putea sa fie cateva mii de unici pe zi organici care nu strica deloc in plus. Ca e banat site-ul, mi-e foarte clar, nu ma intereseaza de ce si cum pentru ca nimeni nu stie exact, ma intereseaza solutii ca sa trec peste asta, fara raspunsuri de genul "asteapta, continua si o sa mearga" pentru ca NU merge.
- Schimbarea domeniului ar avea sanse de reusita??
- Schimbarea completa a designului ar putea aduce ceva modificari?
and so on. In caz ca nu gasesc nimic util care sa schimbe situatia o sa-mi murdaresc mainile cu ceva tehnici mai putin placute pentru Google ca mi-e egal daca-mi taie si aia 15 unici/zi pe care mi trimite acum.