O sa iti apara dupa ce primesti prima plata in euro
O sa iti apara dupa ce primesti prima plata in euro
In sfarsit am Plata in curs de efectuare, datata 12 Mai, insumand banii de pe 3 luni: februarie, martie, aprilie.
nu ati luat voi banii de ceva vreme ..dar si cand luati acum ! Parca e mai bine cand se strange o suma mai mare![]()
:)
Ultima modificare făcută de eRwin; 13th May 2010 la 11:17.
De ceva timp platile prin WU se fac indiferent de suma, suma prea mare se imparte la mai multe tranzactii sub 5000 usd.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Fratilor, e grasa treaba. Iata ce am primit acum cateva minute pe mail:
Subject:Google AdSense - Modificare obligatorie; actualizaţi contul AdSense, utilizând raportarea în euro
Bună ziua,
Dorim să vă informăm cu privire la o serie de modificări ce vor fi aduse contului dvs. AdSense. În curând, vi se va solicita să treceţi la euro ca monedă pentru raportare şi să acceptaţi setul actualizat de Termeni şi condiţii. Pentru a facilita această tranziţie, vă recomandăm să vă conectaţi la contul dvs. acum pentru a accepta noii termeni, înainte ca această modificare să devină obligatorie. Vă rugăm să ignoraţi acest e-mail dacă aţi efectuat de curând modificarea respectivă.
Principalele modificări incluse în acest set actualizat de Termeni şi condiţii sunt:
- Partea cu care editorii încheie contractul are un nou nume: Google Inc. a devenit Google Ireland Limited.
- Editorii sunt cei cărora le revine responsabilitatea plăţii tuturor taxelor locale din jurisdicţia lor. Google va elibera documente pentru rambursarea TVA numai editorilor cu sediul în Irlanda.
- Legea aplicabilă nu mai este cea din California, ci legea engleză sau cea locală.
Vi se va solicita să revedeţi versiunea integrală a Termenilor şi condiţiilor înainte de a actualiza contul dvs. Din păcate, nu putem interpreta pentru editori sensul modificărilor din documentele noastre juridice. Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consiliere juridică privind interpretarea noilor termeni, nu ezitaţi să luaţi legătura cu avocatul dvs.
După efectuarea acestei modificări, toate veniturile vor fi raportate în euro. Atunci când obţineţi venituri de la un agent de publicitate care plăteşte într-o altă monedă decât euro, vom transforma veniturile respective din moneda utilizată de agentul de publicitate în euro, zilnic, la cursul preponderent de pe piaţă din ziua precedentă. Vă rugăm să reţineţi că metodele de plată pe care le aveţi la dispoziţie vor rămâne neschimbate.
Dacă doriţi să descărcaţi şi să salvaţi copii ale rapoartelor anterioare în dolari americani, vă rugăm să urmaţi aceste instrucţiuni înainte de a accepta noul set de termeni: https://www.google.com/adsense/suppo...py?answer=9866 . Veţi putea vedea rapoartele actuale şi cele anterioare în euro numai după aplicarea noilor termeni. Prin urmare, vă recomandăm să salvaţi rapoartele înainte ca acceptarea noilor termeni să devină obligatorie. Cu toate acestea, veţi putea vedea în continuare un istoric cu toate plăţile efectuate în trecut pentru veniturile dvs. în dolari S.U.A.
Pentru mai multe informaţii cu privire la consultarea rapoartelor în euro, vă rugăm să accesaţi Centrul nostru de ajutor la adresa https://www.google.com/adsense/suppo...py?topic=19212 sau să consultaţi articolul nostru de blog de la adresa http://adsense.blogspot.com/2009/03/...rnational.html
Cu stimă,
Echipa Google AdSense
Preferinţe e-mail: aţi primit acest anunţ obligatoriu de serviciu prin e-mail pentru a vă aduce la cunoştinţă modificările importante care vor fi aduse produsului sau contului dvs. AdSense.
Google Ireland Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Da, am dat pana la urma sa trec pe euro.
M-au pus sa scriu din nou numele de beneficiar de plata.
Cel actual scria ca e Nume Prenume, iar dupa completarea spatiilor de acolo, observ ca acumi imi arata ca noul beneficiar e Prenume Nume.
Va rog sa-mi spuneti in ce ordine aveti voi scris numele si daca ati primit platile ok!
Ms!
Primii si eu la fel, doar ca in engleza. Beeton! Mai ales ca euro se apropie de minimul istoric fata de dolar. Plus ca e sansa ca 2-3 luni dupa trecere sa nu primesc nimic.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Nu inteleg, daca vor intr-adevar sa trecem la euro, de ce nu ne obliga pur si simplu? De ce doar sicane la logarea in cont si emailuri "amenintatoare" ? Poate pentru ca nu pot sa ne oblige? Altfel nu vad logica lui "treci de bunavoie acum ca oricum te voi obliga mai tarziu".
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)