Cand am trecut eu acum vreo 2 luni (atat parca a trecut, nu?) am avut si eu veniturile mai mici pentru aprox 2 saptamani, dupa care usor usor si-a revenit.
Am facut trecerea la euro de cand era optionala, de acum ~2 luni. Nu am nici o plata in asteptare, nu am casute cu rosu in cont , doar una cu galben. Nu am nici macar retineri de cont.
Am atasat screenshootul sa vedeti cum apare pagina Istoric Plati.
In fiecare luna tot ma uit sa apara Plata in curs de procesare dar de cand cu noul EURO nu mai apare deloc. Nu stiu ce sa fac . Cand imi primesc banii?
Ultima modificare făcută de fellow; 7th July 2010 la 23:37.
Verifica sa nu fie bifat Hold Payment din greseala. https://www.google.com/adsense/account-settings
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am verificat, nu e.
Mai asteapta, la mine a venit plata dupa 3 luni
Mersi, ma simt mai bine, sper sa fie adevarat ce ai spus![]()
M-am lamurit , daca nu vor veni nici la sfarsitul acestei luni voi scrie tot aici / ii voi contacta pe ei.
eu i-am si scos azi![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
La mine s-a emis plata ieri si astazi i-am ridicat. Au facut plata si cei de la neogen in aceeasi zi(26).
Din pasiune, fotograf
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)