Am primit plata...
Am primit plata...
Mai tineti minte ca pe 9 martie mai multa lume a primit email de la google cu 'Vi s-a emis o plata...' (subiect discutat aici) ? Nu o fi alea codurile pe care trebuia sa le primim acum?I'm just saying...
De atunci s-au mai efectuat 2 plati (iar eu nu am primit nici una). Dintre cei care au primit si email, poate cineva sa spuna daca acel cod coincide cu vreunul primit ulterior?
Daca observati, pentru cei care au trecut pe EUR dupa data de 12 - 15 martie, soldul a fost cumulat si trecut pe luna aprilie: "Sold la sfârşitul lunii aprilie: xyz €".
Avand in vedere ca soldul luni curente, intotdeauna s-a patit luna urmatoare, mi-e teama ca banii pe ultimele doua luni (februarie + martie), se vor cumula cu venitul din luna aprilie si se vor plati doar in mai!
Not really smooth transition Google!
Ultima modificare făcută de eRwin; 28th April 2010 la 14:43.
Eu am ramas pe dolar, cat timp am voie sa raman asa ?
E vre-o problema daca dau mereu ca nu vreau sa schimb ?
Cei care doresc sa treaca pe EUR, le recomand sa faca asta in ultima zi a lunii, pentru astfel vor avea "pauza" doar o luna si jumatate, nu doua!
Imi permit sa te contrazic. Pe alt cont am trecut de la USD la EUR pe 10 sau 11 martie si acolo nu a fost nici o intarziere la plata. Dupa ce am facut trecerea, instant a transferat USD in EUR si la sfarsitul lunii am primit plata in EUR, fara nici o intarziere.
La acest cont am facut trecerea cam pe 20 martie, si de aici s-a ajuns sa astept 2 luni ca sa primesc plata.
Si eu ma numar printre cei care astepata plata. Ultimul sold e "Sold la sfârşitul lunii martie ".
Am si eu o mica intrebare, de cand cu euro, acolo unde imi vizualizam castigurile, inainte, cand eram pe $ aveam asa: Astazi, Ieri, In ultimele 7 zile, In aceasta luna, Pe luna trecuta SI De la ultima plata.
Acum, cand am trecut pe euro am toate alea, in afara de Ultima Plata... acolo mi-a aparut Pe toata perioada si cand dau click, imi arata in Euro cati bani am castigat de cand am g ads. Mentionez ca de cand am trecut la Euro nu am primit nicio plata.
Merci in avans.
I don't know much...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)