Sa nu fie ca mesajul ala de la bancomate cu actualizarea datelor![]()
Sa nu fie ca mesajul ala de la bancomate cu actualizarea datelor![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Posibil. Dar pot oricand sa ne dea afara. Ceea ce nu suna promitator.Poate pentru ca nu pot sa ne oblige?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Tocmai a devenit obligatoriu.
N-au mai avut rabdare 2 zile sa trimita platile pe luna asta. Sper sa nu apara iar probleme la plati, sa ne trezim cu plata peste 3 luni.
Plus ca s-a dus draq istoricul de plati.
Ultima modificare făcută de big; 25th May 2010 la 07:25.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
In ultimele 3 luni Euro a scazut in raport cu dolarul cam cu 0.12 (am luat o medie ca mai fluctueaza, dar a venit de pe la 1.36 la 1.24). Asta vine undeva la 10%.
Posibil sa ma pierd eu in conversii (ca-i prea dimineata), dar asta inseamna cumva ca am pierdut 10%?
Bine, nu e vina celor de la Google ca a picat Euro, pentru ca tot asa puteam ramane cu dolarul care sa scada el in raport cu Euro (sau leu in cazul nostru) cu 10%. Dar zic asa ca fapt divers ca s-a nimerit la fix![]()
mda .. a devenit obligatoriu ... plata o vom vedea la sfarsitul luni viitoare .. luna asta ciuciu plata ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Cei care erau deja pe euro isi primesc platile, cel putin la mine imi apare ca e in curs de efectuare si din experienta mea cel tarziu maine pot sa ridic banii.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
mda si la mine trecerea a fost obligatorie :X
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
eu deja am bifat sa treaca pe Euro ... cel mai probabil luna viitoare primesc banutii si pe acum 2 luni si pe luna care trece acum .. asta e .. noi sa fim sanatosi ... voi verifica un pic conversiile lor .. sunt curios ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)