Sa nu fie ca mesajul ala de la bancomate cu actualizarea datelor :))
Versiune printabilă
Sa nu fie ca mesajul ala de la bancomate cu actualizarea datelor :))
Posibil. Dar pot oricand sa ne dea afara. Ceea ce nu suna promitator.Citat:
Poate pentru ca nu pot sa ne oblige?
Tocmai a devenit obligatoriu.
N-au mai avut rabdare 2 zile sa trimita platile pe luna asta. Sper sa nu apara iar probleme la plati, sa ne trezim cu plata peste 3 luni.
Plus ca s-a dus draq istoricul de plati.
In ultimele 3 luni Euro a scazut in raport cu dolarul cam cu 0.12 (am luat o medie ca mai fluctueaza, dar a venit de pe la 1.36 la 1.24). Asta vine undeva la 10%.
Posibil sa ma pierd eu in conversii (ca-i prea dimineata), dar asta inseamna cumva ca am pierdut 10%?
Bine, nu e vina celor de la Google ca a picat Euro, pentru ca tot asa puteam ramane cu dolarul care sa scada el in raport cu Euro (sau leu in cazul nostru) cu 10%. Dar zic asa ca fapt divers ca s-a nimerit la fix :P
mda .. a devenit obligatoriu ... plata o vom vedea la sfarsitul luni viitoare .. luna asta ciuciu plata ...
Cei care erau deja pe euro isi primesc platile, cel putin la mine imi apare ca e in curs de efectuare si din experienta mea cel tarziu maine pot sa ridic banii.
:( mda si la mine trecerea a fost obligatorie :X
eu deja am bifat sa treaca pe Euro ... cel mai probabil luna viitoare primesc banutii si pe acum 2 luni si pe luna care trece acum .. asta e .. noi sa fim sanatosi ... voi verifica un pic conversiile lor .. sunt curios ..