Eu am ramas pe dolar, cat timp am voie sa raman asa ?
E vre-o problema daca dau mereu ca nu vreau sa schimb ?
Cei care doresc sa treaca pe EUR, le recomand sa faca asta in ultima zi a lunii, pentru astfel vor avea "pauza" doar o luna si jumatate, nu doua!
Imi permit sa te contrazic. Pe alt cont am trecut de la USD la EUR pe 10 sau 11 martie si acolo nu a fost nici o intarziere la plata. Dupa ce am facut trecerea, instant a transferat USD in EUR si la sfarsitul lunii am primit plata in EUR, fara nici o intarziere.
La acest cont am facut trecerea cam pe 20 martie, si de aici s-a ajuns sa astept 2 luni ca sa primesc plata.
Si eu ma numar printre cei care astepata plata. Ultimul sold e "Sold la sfârşitul lunii martie ".
Am si eu o mica intrebare, de cand cu euro, acolo unde imi vizualizam castigurile, inainte, cand eram pe $ aveam asa: Astazi, Ieri, In ultimele 7 zile, In aceasta luna, Pe luna trecuta SI De la ultima plata.
Acum, cand am trecut pe euro am toate alea, in afara de Ultima Plata... acolo mi-a aparut Pe toata perioada si cand dau click, imi arata in Euro cati bani am castigat de cand am g ads. Mentionez ca de cand am trecut la Euro nu am primit nicio plata.
Merci in avans.
I don't know much...
O sa iti apara dupa ce primesti prima plata in euro
In sfarsit am Plata in curs de efectuare, datata 12 Mai, insumand banii de pe 3 luni: februarie, martie, aprilie.
nu ati luat voi banii de ceva vreme ..dar si cand luati acum ! Parca e mai bine cand se strange o suma mai mare![]()
:)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)