Eu am trecut pe Euro.
Oricum, scrie ca trecerea os a fie obligatorie, asa ca pana la urma nu mai conteaza cum e mai bine (in sensul ca nu avem ce face). Mi-au cerut sa specific din nou numele persoanei care ridica banii si metoda de plata.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
la mine inca nu ... euro mi se pare instabil si in usoara dar sigura scadere ...
ehhh ... noi sa fim sanatosi.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pentru cel care s-a simtit deranjat si mi-a dat minus la reputatie ca nu am citit pana la capat Termenii si Conditiile Google o data cu trecerea la Euro .
De fapt trebuia sa-mi dai un plus nu minusSant bun macar sa servesc ca exemplu negativ pentru altii
![]()
Eu mai am o intrebare. In payment history apare asa:
Prior US Dollar Earnings and Payments (tot ce era pana acum, in USD) - Mar 11 Earnings (Mar, Balance Transfer) - details ($xxx)
Finalized Earnings and Payments (ce e acum, in EUR) - Mar 11 Earnings (Mar, Balance Transfer) - details yyy (suma convertita din USD)
Fix sub asta scrie Balance at end of March yyy
Ce e cu end of March asta? Nu mai primesc luna asta plata pentru luna februarie?
Ce se intampla cu banii de luna asta? - e clar ca balance at the end of March va fi alta.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
la mine apare plata in curs de efectuare .
Eu regret ca am trecut in euro acum... cand erau in dolari veniturile aveam impresia ca sunt mai multi ( :d joke)
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
Si la mine au scazut f mult veniturile exact a doua zi dupa ce am trecut la Euro (exceptand conversia din dolari in euro). Mai bine ramaneam in dolari. Nu stiu daca are legatura, dar e prea mare coincidenta.
Si la mine e plata in curs de efectuare.
nu trebuie sa ne para rau, chiar daca veniturile par ceva mai mici.
oricum trecerea avea sa fie obligatorie.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)