am primit si eu![]()
am primit si eu![]()
Eu nu am primit nimic si am de luat luna asta... Asta e tratament preferential!![]()
Sunt curios daca a primit emailul cu MNC -ul si cineva care trebuia sa primeasca cec![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
La mine se termina cu xxxxxxx17. La voi cu cat? Daca e acelasi nr, e clar o eroare.
@martynesku... poate nu ai 100$ facuti in luna februarie si de aia nu ti-a trimis.
La mine se termina cu xxxxxxxx77 Deci daca e o eroare e mai grasa de atat
Vad ca unii s-au dus si la banca sa vada daca pot scoate banii OMG
Mie mi se pare in continuare ciudat sa-ti trimita MTCN-ul fara sa spuna despre ce plata e vorba, pentru ce luna, ce suma etc. Sau macar de ar fi pus un link catre pagina de Istoric Plati din Adsense.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 9th March 2010 la 16:23.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Pai luna trecuta au trimis mail la fel, doar ca avea MCTN-ul corect. E un fel de reminder pt aia care nu isi acceseaza contul prea des, cred.
Doar ca luna asta MCTN-ul e aiurea, probabil un bug.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Eu nu am mai primit niciodata mail de la ei in legatura cu platile desi am activate instiintarile prin e-mail
la mine se termina in 76 .
Sa posteze cineva care merge la banca daca a primit ceva![]()
tocmai m-au atacat cand am intrat in adsense. m-au pus sa dau cu I agree-u si m-au trecut in euro.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)