Bună ziua.Am o problemă cu incasarea banilor și nu mai știu la cine să apelez să știu cum să procedez.Luna trecută reclamele de la adsense au fost pe contul unui prieten și asta din mai multe motive, iar luna aceasta, plata s-a emis și ce să aflu că la prietenul respectiv i-a expirat buletinul și nu poate să-și facă alt buletin doar dacă unul din părinți semnează nu știu ce adeverință la evidența populației.Cum ambii părinți sunt plecați, nu are cum să-și facă alt buletin.Ce se intâmplă cu banii ?Am vorbit cu o domnișoară de la bancă și a zis că după 30 de zile, nu mai pot scoate banii.Ce se întâmplă cu ei?Se returnează banii? Îi voi mai putea scoate? Pentru că totuși e o sumă de bani acceptabilă și nu vreau să-i pierd.Băiatul pașaport nu are, iar cu alt act inafară de buletin și pașaport nu știu să se poată rezolva ceva.Cu o dovadă inlocuitoare a buletinului se pot scoate? Că presupun că așa ceva i se poate elibera și fără semnătura părintelui.Dacă cineva are vreo idee cum ar trebui să procedez, astfel încât să nu pierd banii, il rog să răspundă.Mulțumesc.