Sunt sigur ca platesc pretul minim, tocmai pentru ca reclama e atat de agresiva si netargetata, sau ma rog... apare in exces pe site-urile mai slab din punct de vedere calitativ (divertisment in special).
Sunt sigur ca platesc pretul minim, tocmai pentru ca reclama e atat de agresiva si netargetata, sau ma rog... apare in exces pe site-urile mai slab din punct de vedere calitativ (divertisment in special).
toate platesc prost ... un CPC mediu la mine da pe undeva pe la 3 centi .. am vazut si mai rau la altii ... asta'i piata .. astia's advertiserii... asta mancam ...
Atata timp cat site-uri mici vor exista .. atata timp cat Google detine monopolul si permite astfel de tarife ... nu avem ce face.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Acum ceva timp am fost contact de doua persoane pentru a presta ceva servicii , ( fara legatura intre ei ). Insa ambii avea astfel de afaceri pe net. Din ce am studiat problema si din discutii cu ei, parerea mea e ca nu merit sa afisezi astfel de reclame. Doar in cazul in care te multumesti cu 1, 2 centi/ actiune.
Am un Blog
Problema site-urilor care platesc prost e aceea ca apar ca ciupercile dupa ploaie, tu le banezi si apar altele...
Nu cei care posteaza anunturile platesc prost, ci Adsense. Exemplu: eu platesc pana la 3,5 ron / click ( setat la maxim 5 ron / click ) Am avut campanii limitate la 50 ron / zi si am primit intre 14 si 23 de click-uri / zi, asa ca faceti voi calculul cam cat taxeaza ei si ce dau mai departe.
Ultima modificare făcută de expo; 9th January 2011 la 00:05.
Nu cred ca pentru exemplele date de meetzah se plateste cat spui tu, ci cu mult mai putin, poate si de 10 ori mai putin.
Google spune ca trimite mai departe cam 60 si ceva %, deci daca ai plati 3,5 ron noi ar trebui sa incasam in jur de 2,2 per click.
Pentru cele de mai sus sigur nu se incaseaza acesti bani si nici pentru multe altele...sunt cateva nise cu astfel de valori.
Da cateva exemple de categorii in care se incadreaza site-urile pentru care ai platit valorile respective.
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Sunt site-uri ale unor evenimente internationale. Este posibil sa ai dreptate, tinand cont de nisarea lor.
Nice info, it will help me lots to increase earnings
Stiu ca este un topic vechi dar am tot cautat si nu gasesc. Era la un moment dat o lista cu site-uri care platesc putin.
Mai actualizam putin treaba?
Cres ca din cauza asta e cam irelevant care site-uri platesc putin. Google decide, de fapt, cat discount ofera advertiser-ului pentru o vizita primita de pe site-ul tau si cat primesti tu de fapt. Are sens ce spun?
Ca fapt divers, eu de la click-uri de 30 de centi-1 E pe site-ul respectiv, am ajuns la click-uri de 5-10 centi.
Nu pot sa ma pronunt inca daca Adsense Smart Pricing afecteaza intregul cont sau doar un site.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)