Sters
Sters
Ultima modificare făcută de Carcotas; 18th May 2010 la 16:15.
Deci în traducere liberă "Am creat acest topic să mă dau mare cu banii câștigați. Vă arăt și poze dacă mă lasă Xulescu.". Foarte tare, acum știu ce site-uri de afiliere să folosesc, NOT!
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
A...cred ca ai inteles gresit, nu stiu exact regulile forumului si nu stiu sigur daca am voie sa postez linkuri si cum am mai avut anumita treaba pe el legat de niste cumparari linkuri etc nu vreau sa mi se inchida contul pentru asa ceva, nu ma dau mare sau ceva, vreau doar sa ajut daca se poate spune si asa ceva pentru cei interesati , daca nu esti interesat atunci nu vad nici macar de ce iti dai cu parerea
Carcotas, daca poti aduce un ajutor userilor acestei comunitati, daca ai ceva util de spus, cauti raspunsuri la anumite intrebari esti binevenit.
Nu cred ca intereseaza pe nimeni print screenuri sau poze cu banii incasati de tine (asta cu pozele e super tare, ai imaginatie), intelegi?
Ultima modificare făcută de -Rares-; 18th May 2010 la 17:04.
Carcotas, banuiesc ca iti dai seama ca stim si noi ce e ala un link de afiliat.
Cumva vinzi ridichi gradinarilor? Citeste regulamentul intai si apoi revino.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ok, nu mai postez nimic imi vad de treaba, stiu ca stiti ce e un site de afiliere, dar eu doar ziceam cele care platesc, fiindca am fost si eu afiliat la multi si multi nu plateau , in fine nu mai conteaza poti inchide subiectul am vrut sa ajut cu ceva, dar mai bine lasa
P.S. am sters tot , e mai bine asa si ma repet nu va puneam inteligenta la incercare poate unii chiar a-ti facut mult din afiliere veneam si eu cu ceva in plus , pentru cei interesati
Ultima modificare făcută de Carcotas; 18th May 2010 la 16:16.
Nu era vb daca intereseaza pe cineva print screenurile , erau doar pt a dovedi ca platesc pentru ca multi nu cred si sunt suspiciosi la asa ceva...cam asta e ideea...sa stai sa trimiti trafic o luna unui site si sa faci multe alte chestii si apoi sa vezi ca nu esti platit nu e placut
P.S. : pacat ca la noi nu se poate discuta serios de aceste sisteme ca pe gfy sau bhw
Ultima modificare făcută de Carcotas; 18th May 2010 la 16:26.
Carcotas, exagerezi si te si cam victimizezi aiurea.
Nu cred ca e ok sa pui link afiliat in posturi ca sa castigi tu bani. Nu pe un forum de webmasteri unde oamenii stiu ce e link-ul afiliat.
In rest, discutiile sint libere...si nu cred ca ar trebui sa ai probleme aici pe forum.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)