Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Landing page: categorie vs produs.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    29

Implicit Landing page: categorie vs produs.

Am căutat câte ceva aici și pe Google și nu am găsit nimic despre asta și sper că am postat în secțiunea potrivită.

În ultima vreme m-am jucat cu adwords și profitshare cu ajutorul unor cupoane adwords. Problema mea e următoarea: am licitat pe cuvinte cheie longtail ca "monitor samsung 22" și am pus landing page-ul către o categorie a emag. Am primit cateva sute de clicuri pe aceste keyword-uri și nu am cine știe ce conversii și ROI e cam 0.

Mă gândeam să fac un grup de anunțuri doar cu un singur produs și cu keyword-uri cu acel produs (fiind selectate doar rețeaua de căutare și destinații de plasare gestionate pe shopmania.ro, price.ro - comparatoare de prețuri), ar mări rata de conversie sau numărul de comsioane chiar dacă aș avea mai puține clicuri?

Contează foarte mult landing page-ul dacă userul caută keyword-ul "monitor samsung 22" și landing page-ul e doar categoria monitoare, fără a fi selectată opțiunea pentru diagonală?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    Am căutat câte ceva aici și pe Google și nu am găsit nimic despre asta și sper că am postat în secțiunea potrivită.

În ultima vreme m-am jucat cu adwords și profitshare cu ajutorul unor cupoane adwords. Problema mea e următoarea: am licitat pe cuvinte cheie longtail ca "monitor samsung 22" și am pus landing page-ul către o categorie a emag. Am primit cateva sute de clicuri pe aceste keyword-uri și nu am cine știe ce conversii și ROI e cam 0.

Mă gândeam să fac un grup de anunțuri doar cu un singur produs și cu keyword-uri cu acel produs (fiind selectate doar rețeaua de căutare și destinații de plasare gestionate pe shopmania.ro, price.ro - comparatoare de prețuri), ar mări rata de conversie sau numărul de comsioane chiar dacă aș avea mai puține clicuri?

Contează foarte mult landing page-ul dacă userul caută keyword-ul "monitor samsung 22" și landing page-ul e doar categoria monitoare, fără a fi selectată opțiunea pentru diagonală?
    Cu siguranta ar creste rata de conversie daca ai targeta exact modelul monitorului cu link catre produs. Sunt destul de sigur ca asa cum procedezi tu, e imposibil sa ai un ROI satisfacator.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

Implicit

incearca ceva mai deep, long tail pe model in sine cu landing pe produsul respectiv. Dar te avertizez ca sunt o multime care cauta chestii adiacente si nu vor neaparat sa cumpere, in mod normal vei avea 1 client pe suta de vizite.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. landing page site social networking
    De vladimir în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th November 2010, 16:22
  2. Filtru Analytics pt Keywords, Landing Pages si Country
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th September 2010, 22:29
  3. SQL primul produs din fiecare categorie
    De big în forumul Server side
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 9th June 2010, 00:58
  4. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 27th September 2008, 01:18
  5. A/B split testing sau alte metode de testat paginile de landing
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th September 2007, 00:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •