Nu gasesc - voi? :-s Ar fi bun de introdus la suggestions
Nu gasesc - voi? :-s Ar fi bun de introdus la suggestions
sectiuni sunt pe mai multe forumuri romanesti dar sunt prea putini membrii care stiu ceva despre ele.
Da, chiar ar fi buna o rubrica de AM. Chiar daca poate nu sunt multi super-affiliates pe aici
Eu fac AM dar la un nivel destul de scazut si fara backup PP. Totusi am invatat cateva lucruri utile si cred ca o sa ma bag serios in industria asta, mai ales ca acum CJ si CB sunt accesibile si de la noi.
M`ar interesa si pe mine....dar sa fie ceva mai detaliat decat " bagi un text care prinde...un produs ....si vin banii"
Eu ma impotmolesc la partea de keywords in PPC Stiu ce sa vand, stiu cum sa vand, dar nu stiu sa cuplez PPC-ul cu vanzarea.
Din pacate nu prea exista suport pentru Romania in marile retele de Affiliates (din cate stiu eu).
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Acuma incepe sa fie. Cel putin clickbank si CJ, care sunt mai generale, ne accepta mai nou.
daca vreti sa promovati poker va pot ajuta cu tips, links samd
pm me
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)