Ia legatura cu doro Vezi Profil: doro - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM Cu ceva ani in urma publicase pe underclick (e in re-reorganizare si nu gasesc) un artiocol bine documentat pe tema asta.
Ia legatura cu doro Vezi Profil: doro - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM Cu ceva ani in urma publicase pe underclick (e in re-reorganizare si nu gasesc) un artiocol bine documentat pe tema asta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
ieri am banat fashion days si binepa punct ro. astazi am cpc 0,08, o sa vad daca e doar coincidenta ori cei doi plateau prost.
astazi am tot urmarit veniturile din cont si am observat o ciudatenie: am primit primul click la 10 dimineata (un exemplu) sa zicem de 10 centi. toate bune si frumoase, peste 1 minut dau refresh la pagina si vad ca defapt clickul de 10 centi nu mai e decat de 4 centi. si nu mi s-a intamplat doar odata, asa mi s-a intamplat toata ziua. timp de 30 secunde - 1 minut imi arata ca am o suma, dupa cateva refresh-uri am mai putin. a mai patit cineva asa ceva?
edit: http://www.webanswers.com/technology...reduced-ccacff
Ultima modificare făcută de polooradea; 5th January 2013 la 01:22.
Am si eu o intrebare. Daca blochez anunturile si le las doar pe cele cu jocuri e posibil ca in anumite perioade sa nu imi mai afiseze nimic? Sau mereu imi afiseaza reclamele cu jocuri?
Tot timpul o sa-ti afiseze reclame. Indiferent de nisa site-ului tau, google va afisa de cele mai multe ori ad-uri legate de search history-ul userului, in fct de cookie-uri sau daca e logat in contul de google. De aia daca ai sa cauti pe google "seo software", apoi ai sa vezi pe orice site (indiferent de nisa lui) numai reclame spre seomoz, backlinks.com, etc.
Deci nu-ti face griji, tot timpul o sa ai reclame. E in interesul lui Google (in principal, dar si al userului) sa afiseze reclame legate de ce-a cautat el in prealabil, chiar daca reclamele respective nu au nicio legatura cu site-ul.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)