Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Rescriere site pe acelasi domeniu

Afișare hibrid

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de zndr Vezi Post
    Din ce ai zis tu am retinut urmatoarele:
    1. Sa am mai multa varietate in meta description si titlu. Din titlu voi scoate adresa domeniului si voi pune ceva mai specific. La descriere e ceva mai complicat pentru ca am un site mic care se ocupa cu o singura chestie, ce apare acum la descriere peste tot. Crezi ca e ok sa reformulez descrierea? La pagina de contact, de exemplu, cred ca pot scoate de tot descrierea, oricum nu ma astept sa ajunga cineva direct acolo.
    2. Voi mai adauga text peste tot, eventual mai pot gasi alte formulari pentru keywordul de baza "schematic symbol". Altfel e destul de greu, simt ca am spus tot ce aveam de spus despre subiect. Alte informatii care pot fi considerate folositoare sau valoroase nu cred ca mai am
    3. Foarte buna ideea cu PDF-urile, e bine si pentru mine pentru ca nu pierde pagina pe care a fost cand a deschis PDF-ul.
    4. URL-uri statice. Prietenul care m-a ajutat cu realizarea site-ului asa a stiut sa le faca si mi-a facut si o interfata foarte buna pentru upload de produse. Si mie mi-a ramas in minte folosirea URL-urilor statice de cand am inceput sa citesc despre SEO si mereu vreau numai HTML dar in cazul asta a fost mai practic php-ul, sper sa nu ajunga sa ma coste. Textul pe care il editez eu direct in .php si nu e generat de nicaieri banuiesc ca este tratat de google la fel ca un text de pe o pagina .html, nu?

Multumesc pentru sfaturi.
    Nu stiu daca m-ai inteles.
    Tu ai pe toate paginile acelasi titlu
    Cod:
    <title>SchematicSymbol.com | Product</title>
    si aceeasi meta descriere
    Cod:
    <meta name="description" content="We offer schematic symbols of most Xilinx and Altera FPGAs, CPLDs and SOCs in Cadence OrCAD format. Import a symbol in OrCAD Capture in under 30 seconds!">
    , si asta ar fi cea mai grava problema. Titlul si meta descrierea trebuie sa fie in consens cu continutul fiecarei pagini. Deci nu sa fie (doar) mai multe, ci fiecare pagina sa aiba titlul sau unic si meta descrierea sa unica.
    Vei fi indexat dupa continutul paginii. Trebuie sa explici in fiecare pagina ce contine, pentru ce este utila, la ce se foloseste, etc.
    Eu cred ca daca URL-ul ramane asa cum este nu vei avea probleme din cauza asta, chiar daca nu are cea mai fericita structura.
    Pe scurt: titluri unice, meta descrieri unice, ceva continut.

Bafta!

zndr este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Vârstă
    42
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Nu stiu daca m-ai inteles.
    Tu ai pe toate paginile acelasi titlu
    Cod:
    <title>SchematicSymbol.com | Product</title>
    si aceeasi meta descriere
    Cod:
    <meta name="description" content="We offer schematic symbols of most Xilinx and Altera FPGAs, CPLDs and SOCs in Cadence OrCAD format. Import a symbol in OrCAD Capture in under 30 seconds!">
    , si asta ar fi cea mai grava problema. Titlul si meta descrierea trebuie sa fie in consens cu continutul fiecarei pagini. Deci nu sa fie (doar) mai multe, ci fiecare pagina sa aiba titlul sau unic si meta descrierea sa unica.
    Vei fi indexat dupa continutul paginii. Trebuie sa explici in fiecare pagina ce contine, pentru ce este utila, la ce se foloseste, etc.
    Eu cred ca daca URL-ul ramane asa cum este nu vei avea probleme din cauza asta, chiar daca nu are cea mai fericita structura.
    Pe scurt: titluri unice, meta descrieri unice, ceva continut.

Bafta!
    Am inteles, multumesc. Titlul era diferit la paginile pe care le pot edita, dar cele de genul ".../products.php?family=xc9500xl&familyId=6" care sunt generate de php au acelasi titlu si descriere. Voi cauta o solutie cu prietenul care se ocupa de site.

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu am efectuat o asemene operațiune acum 2 luni, pentru un site cu aproximativ 1.500 de pagini, iar lucrurile stau surprinzător de bine.
    - tot conținutul a fost mutat pe site-ul nou;
    - toate URL-urile salvate și redirecționate spre URL-urile noi;
    - am încercat să fac tot posibilul pentru a păstra structura veche a URL-urilor, pentru a limita numărul de redirecturi;
    - am rescris metatags pentru toate paginile noi;
    - am adăugat noul sitemap în GWT.

Nu mi-a scăzut poziția în SERPS. Am pierdut totuși câteva procente din trafic pentru că nu am redirecționat imaginile indexate, iar procentul ăla venea din traficul de imagini. Însă, a fost un risc pe care mi-l asumasem. Am să câștig, pe termen lung, din structură, UX și responsive, doi factori la care saitul vechi stătea destul de rău.

Să schimbi structura unui site poate părea așa, ca o sperietoare. Nu este deloc așa, dar o să ai de muncă.

După experiment, pot să vă spun că vă puteți oricând îmbunătăți platormele, fără teama că veți fi penalizați. Chiar este indicat s-o faceți.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

zndr este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Vârstă
    42
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de designarti Vezi Post
    Eu am efectuat o asemene operațiune acum 2 luni, pentru un site cu aproximativ 1.500 de pagini, iar lucrurile stau surprinzător de bine.
    - tot conținutul a fost mutat pe site-ul nou;
    - toate URL-urile salvate și redirecționate spre URL-urile noi;
    - am încercat să fac tot posibilul pentru a păstra structura veche a URL-urilor, pentru a limita numărul de redirecturi;
    - am rescris metatags pentru toate paginile noi;
    - am adăugat noul sitemap în GWT.

Nu mi-a scăzut poziția în SERPS. Am pierdut totuși câteva procente din trafic pentru că nu am redirecționat imaginile indexate, iar procentul ăla venea din traficul de imagini. Însă, a fost un risc pe care mi-l asumasem. Am să câștig, pe termen lung, din structură, UX și responsive, doi factori la care saitul vechi stătea destul de rău.

Să schimbi structura unui site poate părea așa, ca o sperietoare. Nu este deloc așa, dar o să ai de muncă.

După experiment, pot să vă spun că vă puteți oricând îmbunătăți platormele, fără teama că veți fi penalizați. Chiar este indicat s-o faceți.
    Multumesc pentru sfaturi si incurajari, sper sa am si eu acelasi succes. Eu nu voi avea problema cu pozele pentru ca am foarte putine poze si oricum nu m-ar ajuta cu nimic traficul generat de ele. Scopul meu este sa am pe site clienti care ar fi dispusi sa cumpere produsul si ei n-ar cauta niciodata poze.

Sper sa reusesc sa dedic cat mai mult timp si pentru SEO, dar deocamadata sunt concentrat pe partea de creare de noi produse (fisiere), voi avea vreo 400 de ore de munca acolo.
    Despre ce am scris mai sus tu ce parere ai? "mai sunt cele care contin un nume specific de produs, ex. "XC6SLX9-CS324 schematic symbol". Aici am niste probleme pe care as vrea sa le discut mai pe larg pe viitor pentru ca produsul nu este denumit tot timpul la fel, adica un posibil client poate cauta "XC6SLX9-CS324" ca "XC6SLX9-2CS324C". Chiar nu stiu ce face google cand apar cateva litere/cifre in plus si dispar parantezele, dar am facut niste teste cu un tool care iti arata pozitia site-ului dupa diferite keyworduri si site-ul vechi se descurca binisor si aici dar numai daca am si "schematic symbol" in query. De fapt nici nu m-ar interesa cei care cauta doar dupa numele produsului pentru ca probabil cauta sa cumpere procesorul sau cauta informatii despre implementare, n-ar avea prea mare legatura cu fisierele pe care le vand eu (ar fi frumos sa afle cu ocazia asta de existenta site-ului meu, dar nu e ceva vital). Aici oricum as pierde cand fac trecerea la site-ul nou pentru ca denumirea produselor va fi pe pagini .php, deci ceva dinamic. O intrebare suplimentara ar fi cum trateaza google astfel de pagini, mai ales ca in cazul meu din momentul in care completez o familie de produse nu mai aduc nicio modificare paginii, php va genera de fiecare data aceeasi pagina si produse noi apar doar sub alta familie."

Multumesc.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inlocuirea site-ului cu unul nou pe acelasi domeniu
    De vladconstantin în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th June 2013, 19:58
  2. Rescriere url
    De pushtius1 în forumul Server side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 21st May 2012, 10:01
  3. Rescriere url
    De pitox în forumul Server side
    Răspunsuri: 12