Le multumesc pentru ajutor celor care au raspuns aici. Dupa un inceput furtunos prietenul care ma ajuta cu site-ul nu s-a mai putut implica si acum as avea nevoie de cineva care poate sa duca proiectul la sfarsit.

In acest moment site-ul poate fi gasit aici: OrCAD Schematic Symbols for Xilinx and Altera

Mai departe voi descrie lucrurile care trebuie schimbate sau adaugate:

1. Trebuie refacut sistemul de plata prin PayPal (in acest moment se blocheaza dupa ce e retrimis de PayPal pe site). Trebuie facut si un buton de plata direct cu cardul (fara logare in PayPal) si cred ca operatorul poate fi tot PayPal.
2. In admin la footprints – sa pot face upload de fisiere .LLB sau .llb si sa imi seteze browserul in fereastra de upload .PDF, .OLB sau .LLB in functie de caz (voi specifica eu cum trebuie sa fie).
3. Nivel superior la Symbols care sa aiba deocamdata doar Xilinx, Altera si Others. Cred ca e cel mai simplu sa inlocuim tab-ul de symbols care e acum in admin cu 3 tab-uri diferite in care sa mutam din baza de date toate familiile pe care le-am pus pana acum.
4. Camp in admin in care sa pot modifica page title, meta description si sa adaug text inainte si dupa lista de simboluri pentru toate paginile (cele cu o anume familie si cele 3 categorii superioare)
5. Item-urile care au pretul “0” sa poata fi downloadate direct fara sa treaca prin PayPal checkout dar trebuie sa-i obligam sa introduca un e-mail pe care il tinem minte undeva.
6. Nu mai merge sa aranjezi ordinea item-urilor in admin in familii si as vrea sa pot aranja si ordinea in care apar familiile.
7. As mai vrea ca PDF-urile sa se deschida in pagina noua.
8. Ultima chestie, care e si foarte importanta. Toate produsele de pe site, ex. XC9536-VQ(G)44, mai au inca vreo 3-4 denumiri care din diverse motive sunt diferite. Simbolul este acelasi pentru toate, dar clientii pot avea impresia ca nu gasesc pe site ce au ei nevoie. As vrea sa mai punem pe pagina unei familii unde sunt listate simbolurile si celelalte denumiri, dar sa facum intr-un fel in care sa nu incarcam pagina. Ma gandesc ca ar putea fi un buton in dreptul fiecarui simbol pe care daca apesi sa iti listeze sub simbol si celelalte denumiri, dar toate informatiile sa fie mereu pe pagina (pentru SEO) numai ca pot fi vazute doar cand apesi pe buton.
9. Search box pentru site. Putem folosi “Zoom Indexer” pentru asta sau search box-ul oferit de google (sau altceva).
10. Sa rezolvam cu favicon, se poate totusi sa nu apara pentru ca site-ul are doar ip acum si ma gandesc ca apare faviconu-ul de la hosting orice ai face.
11. Mai vreau sa punem un contor in home care sa spuna cate simboluri si cate familii sunt pe site.
12. Link-uri catre PDF-uri cu Reference Design pe pagina de download. Poate reusim sa afisam link-uri diferite in functie de familiile produselor downloadate.
13. Hasuram toata linia produsului cu gri mai inchis cand este “to be built”.
14. 301 redirects from old site structure to the new one.
15. Ajutor cu optimizare SEO pentru .com - aici putem discuta separat pentru ca poate fi foarte multa munca si cel care raspunde la anunt nu trebuie neaparat sa se priceapa la SEO.

Pentru cei care au sunt interesati pot da acces la sursa si la pagina de admin asa cum este ea acum. Va rog sa-mi spuneti cat ati cere pentru ce vreau eu acolo si in cat timp credeti ca puteti termina. Daca mai aveti si alte sugestii referitoare la site va rog sa le includeti in cotatie alaturi de o oferta de pret.

Deocamdata nu am voie sa postez in market, dar sper ca ma poate ajuta un admin cu deschiderea unui topic acolo cu toate informatiile care sunt in acest post.

Multumesc,
Alex