Salut. Multumesc pentru interes.
Am cateva keyworduri de interes general:
-"schematic symbol"
- "OrCAD schematic symbol"
- "Xilinx schematic symbol"
- apoi un nume de familie + "schematic symbol" (ex. "Virtex-6 schematic symbol" sau doar cu symbol sau schematic)
- mai sunt cele care contin un nume specific de produs, ex. "XC6SLX9-CS324 schematic symbol". Aici am niste probleme pe care as vrea sa le discut mai pe larg pe viitor pentru ca produsul nu este denumit tot timpul la fel, adica un posibil client poate cauta "XC6SLX9-CS324" ca "XC6SLX9-2CS324C". Chiar nu stiu ce face google cand apar cateva litere/cifre in plus si dispar parantezele, dar am facut niste teste cu un tool care iti arata pozitia site-ului dupa diferite keyworduri si site-ul vechi se descurca binisor si aici dar numai daca am si "schematic symbol" in query. De fapt nici nu m-ar interesa cei care cauta doar dupa numele produsului pentru ca probabil cauta sa cumpere procesorul sau cauta informatii despre implementare, n-ar avea prea mare legatura cu fisierele pe care le vand eu (ar fi frumos sa afle cu ocazia asta de existenta site-ului meu, dar nu e ceva vital). Aici oricum as pierde cand fac trecerea la site-ul nou pentru ca denumirea produselor va fi pe pagini .php, deci ceva dinamic. O intrebare suplimentara ar fi cum trateaza google astfel de pagini, mai ales ca in cazul meu din momentul in care completez o familie de produse nu mai aduc nicio modificare paginii, php va genera de fiecare data aceeasi pagina si produse noi apar doar sub alta familie.

Răspunde cu citat