Ma gasesc in urmatoarea situatie: am recreat cu ajutorul unui prieten un site de care ma voi ocupa pe viitor. Domeniul ramane acelasi, iar continutul va fi in proportie de 80% acelasi. Site-ul se ocupa cu vanzarea unor fisiere care se folosesc intr-un program de proiectare in electronica (clientul castiga pana la trei ore de munca atunci cand foloseste un fisier cumparat de pe site). Probabil ca site-ul nou il va inlocui pe cel vechi peste o saptamana si ma intrebam daca sunt aspecte importante care influenteaza SEO si pe care ar trebui sa le rezolv pana atunci. Avantajul principal este ca nu sunt competitori din ce am putut sa-mi dau seama, dar nu stiu daca ar putea fi optimizat mai bine. Nu am informatii despre trafic pentru ca nu am acces la site-ul vechi si ar fi ok daca as putea fi la acelasi nivel pe termen scurt, mai tarziu sper sa incep sa cresc. Experienta mea in SEO este destul de limitata asa ca apreciez ajutorul vostru.

Site-ul vechi: Xilinx Spartan/Virtex FPGA Orcad Schematic Symbols, PCB layout and IP
Site-ul nou: http://69.195.124.246/~schemat8/index.php://