Din ce ai zis tu am retinut urmatoarele:
1. Sa am mai multa varietate in meta description si titlu. Din titlu voi scoate adresa domeniului si voi pune ceva mai specific. La descriere e ceva mai complicat pentru ca am un site mic care se ocupa cu o singura chestie, ce apare acum la descriere peste tot. Crezi ca e ok sa reformulez descrierea? La pagina de contact, de exemplu, cred ca pot scoate de tot descrierea, oricum nu ma astept sa ajunga cineva direct acolo.
2. Voi mai adauga text peste tot, eventual mai pot gasi alte formulari pentru keywordul de baza "schematic symbol". Altfel e destul de greu, simt ca am spus tot ce aveam de spus despre subiect. Alte informatii care pot fi considerate folositoare sau valoroase nu cred ca mai am
3. Foarte buna ideea cu PDF-urile, e bine si pentru mine pentru ca nu pierde pagina pe care a fost cand a deschis PDF-ul.
4. URL-uri statice. Prietenul care m-a ajutat cu realizarea site-ului asa a stiut sa le faca si mi-a facut si o interfata foarte buna pentru upload de produse. Si mie mi-a ramas in minte folosirea URL-urilor statice de cand am inceput sa citesc despre SEO si mereu vreau numai HTML dar in cazul asta a fost mai practic php-ul, sper sa nu ajunga sa ma coste. Textul pe care il editez eu direct in .php si nu e generat de nicaieri banuiesc ca este tratat de google la fel ca un text de pe o pagina .html, nu?
Multumesc pentru sfaturi.

Răspunde cu citat