Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Rescriere site pe acelasi domeniu

Afișare hibrid

zndr este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Vârstă
    42
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Nici eu nu sunt vreun guru dar o opinie de amator iti pot oferi, doar trebuie sa ne ajutam...
    Vezi ca ai probleme pe site-ul nou cu meta descrierile si cu titlurile. Zic sa nu-l pui online pana nu rezolvi. Pentru fiecare pagina iti trebuiesc titlu si meta descriere separate, care sa reflecte ce e in acea pagina.
    In vechiul site ai si ceva text in pagini. Ar fi bine daca ai prelua (cel putin) respectivele informatii si pe noul site. Adica ai nevoie de continut.
    Din perspectiva clientului cred ca ar fi indicat sa deschizi PDF-urile in pagina noua.
    Si o sa ai nevoie (cum s-a mai spus) de muuuulte muuuulte redirecturi 301 pana vor fi indexate noile URL-uri care nu stiu daca au cea mai buna forma - poate ar fi fost de preferat URL-uri statice si atunci ai fi putut sa folosesti aceeasi structura ca in vechiul site.
    Din ce ai zis tu am retinut urmatoarele:
    1. Sa am mai multa varietate in meta description si titlu. Din titlu voi scoate adresa domeniului si voi pune ceva mai specific. La descriere e ceva mai complicat pentru ca am un site mic care se ocupa cu o singura chestie, ce apare acum la descriere peste tot. Crezi ca e ok sa reformulez descrierea? La pagina de contact, de exemplu, cred ca pot scoate de tot descrierea, oricum nu ma astept sa ajunga cineva direct acolo.
    2. Voi mai adauga text peste tot, eventual mai pot gasi alte formulari pentru keywordul de baza "schematic symbol". Altfel e destul de greu, simt ca am spus tot ce aveam de spus despre subiect. Alte informatii care pot fi considerate folositoare sau valoroase nu cred ca mai am
    3. Foarte buna ideea cu PDF-urile, e bine si pentru mine pentru ca nu pierde pagina pe care a fost cand a deschis PDF-ul.
    4. URL-uri statice. Prietenul care m-a ajutat cu realizarea site-ului asa a stiut sa le faca si mi-a facut si o interfata foarte buna pentru upload de produse. Si mie mi-a ramas in minte folosirea URL-urilor statice de cand am inceput sa citesc despre SEO si mereu vreau numai HTML dar in cazul asta a fost mai practic php-ul, sper sa nu ajunga sa ma coste. Textul pe care il editez eu direct in .php si nu e generat de nicaieri banuiesc ca este tratat de google la fel ca un text de pe o pagina .html, nu?

Multumesc pentru sfaturi.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de zndr Vezi Post
    Din ce ai zis tu am retinut urmatoarele:
    1. Sa am mai multa varietate in meta description si titlu. Din titlu voi scoate adresa domeniului si voi pune ceva mai specific. La descriere e ceva mai complicat pentru ca am un site mic care se ocupa cu o singura chestie, ce apare acum la descriere peste tot. Crezi ca e ok sa reformulez descrierea? La pagina de contact, de exemplu, cred ca pot scoate de tot descrierea, oricum nu ma astept sa ajunga cineva direct acolo.
    2. Voi mai adauga text peste tot, eventual mai pot gasi alte formulari pentru keywordul de baza "schematic symbol". Altfel e destul de greu, simt ca am spus tot ce aveam de spus despre subiect. Alte informatii care pot fi considerate folositoare sau valoroase nu cred ca mai am
    3. Foarte buna ideea cu PDF-urile, e bine si pentru mine pentru ca nu pierde pagina pe care a fost cand a deschis PDF-ul.
    4. URL-uri statice. Prietenul care m-a ajutat cu realizarea site-ului asa a stiut sa le faca si mi-a facut si o interfata foarte buna pentru upload de produse. Si mie mi-a ramas in minte folosirea URL-urilor statice de cand am inceput sa citesc despre SEO si mereu vreau numai HTML dar in cazul asta a fost mai practic php-ul, sper sa nu ajunga sa ma coste. Textul pe care il editez eu direct in .php si nu e generat de nicaieri banuiesc ca este tratat de google la fel ca un text de pe o pagina .html, nu?

Multumesc pentru sfaturi.
    Nu stiu daca m-ai inteles.
    Tu ai pe toate paginile acelasi titlu
    Cod:
    <title>SchematicSymbol.com | Product</title>
    si aceeasi meta descriere
    Cod:
    <meta name="description" content="We offer schematic symbols of most Xilinx and Altera FPGAs, CPLDs and SOCs in Cadence OrCAD format. Import a symbol in OrCAD Capture in under 30 seconds!">
    , si asta ar fi cea mai grava problema. Titlul si meta descrierea trebuie sa fie in consens cu continutul fiecarei pagini. Deci nu sa fie (doar) mai multe, ci fiecare pagina sa aiba titlul sau unic si meta descrierea sa unica.
    Vei fi indexat dupa continutul paginii. Trebuie sa explici in fiecare pagina ce contine, pentru ce este utila, la ce se foloseste, etc.
    Eu cred ca daca URL-ul ramane asa cum este nu vei avea probleme din cauza asta, chiar daca nu are cea mai fericita structura.
    Pe scurt: titluri unice, meta descrieri unice, ceva continut.

Bafta!

zndr este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Vârstă
    42
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Nu stiu daca m-ai inteles.
    Tu ai pe toate paginile acelasi titlu
    Cod:
    <title>SchematicSymbol.com | Product</title>
    si aceeasi meta descriere
    Cod:
    <meta name="description" content="We offer schematic symbols of most Xilinx and Altera FPGAs, CPLDs and SOCs in Cadence OrCAD format. Import a symbol in OrCAD Capture in under 30 seconds!">
    , si asta ar fi cea mai grava problema. Titlul si meta descrierea trebuie sa fie in consens cu continutul fiecarei pagini. Deci nu sa fie (doar) mai multe, ci fiecare pagina sa aiba titlul sau unic si meta descrierea sa unica.
    Vei fi indexat dupa continutul paginii. Trebuie sa explici in fiecare pagina ce contine, pentru ce este utila, la ce se foloseste, etc.
    Eu cred ca daca URL-ul ramane asa cum este nu vei avea probleme din cauza asta, chiar daca nu are cea mai fericita structura.
    Pe scurt: titluri unice, meta descrieri unice, ceva continut.

Bafta!
    Am inteles, multumesc. Titlul era diferit la paginile pe care le pot edita, dar cele de genul ".../products.php?family=xc9500xl&familyId=6" care sunt generate de php au acelasi titlu si descriere. Voi cauta o solutie cu prietenul care se ocupa de site.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inlocuirea site-ului cu unul nou pe acelasi domeniu
    De vladconstantin în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th June 2013, 19:58
  2. Rescriere url
    De pushtius1 în forumul Server side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 21st May 2012, 10:01
  3. Rescriere url
    De pitox în forumul Server side
    Răspunsuri: 12