Se pare ca am provocat niste discutii foarte aprinse aici si imi cer scuze pentru negativul primit de karismasand, intrucat nu cred ca era necesar.
@karismasand - Nu are legatura cu PR ci cu volumul de continut care intra pe site. Daca tu incepi sa adaugi 100 de articole pe zi, google va trimite robotii o data la cateva minute, daca tu adaugi un articol pe zi este normal ca g sa trimita robotii o singura data. Rata si rapiditatea de indexare este data de volumul de continut deci nu are nici-o legatura cu PR.
Pe mine nu ma intereseaza asa mult PR-ul. Initial am crezut ca acesta influenteaza indexarea, dar am inteles ca cele 2 nu au obsolut nicio legatura. Indexarea e marea mea problema. Si nu sunt de acord in totalitate cu ce zici tu, pt ca mie imi raman permanent articole neindexate (trebuie sa treaca eventual 1 sapt fara sa scriu nimic pt ca nr celor trmise si nr celor indexate sa fie la fel). Am avut perioade cand publicam si 7-8 articole pe zi si problema indexarii persista.
E posibil sa fiu penalizat sau ceva de genu? Sau poate e ceva ce trebuie facut la sitemap si eu nu stiu de lucru asta. Momentan folosesc acest plugin de WP- "Google XML Sitemaps" e bun? ar trebui schimbat?
Daca tot am vorbit atat de nofollow si dofollow, avand in vedere faptul ca sunt un incepator, as aprecia daca mi-ar spune cineva cum sa folosesc concret acest lucru. Exista vreun plugin, trb sa le pun eu manual?

Răspunde cu citat