Să fiu sincer eram interesat, dar din discuțiile de până acum m-am răzgândit. Aștept totuși pe TOM să vină să facă lumină și să spună exact ce se vinde și cât de ”un-safe” e dpdv SEO. Ce e dubios...
Să fiu sincer eram interesat, dar din discuțiile de până acum m-am răzgândit. Aștept totuși pe TOM să vină să facă lumină și să spună exact ce se vinde și cât de ”un-safe” e dpdv SEO. Ce e dubios...
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Am facut teste:webmaster tools-analitycs.Rezultate pozitive.De ce crezi ca el stie?
Nu poti ajunge in top 10 din pagina 300 dar urci...
Va costa 1-2-3 euro sa testati serviciul. Il puteti testa pe un site parasit, "al nimanui" sau pe un site puternic care nu va apartine si care nu va fi afectat negativ.
Preferati sa va dati cu parerea in loc sa aflati ceva sigur.
Serviciul nu este pentru oricine, asta e clar. Dar exista cu un motiv.
Trust, but verify.
iti raspund mai jos:
Alex are o oferta clara, pana la partea cu "Exista diverse motive pentru care este bun, unul din ele ar fi cresterea in serp pe cuvantul cheie ales", unde a omis sa explice ce vrea sa spuna. Daca nu specifica asta, era o oferta clara. Dar sa spui ca are rezultate bune si ca te urca in serp pe un cuvant cheie, fara sa explici cum, necesita explicatii suplimentare, fiind o oferta postata pe un forum de seo.
Cat timp nu vrea sa explice, explic eu ce cred ca vinde, el poate sa ma contrazica:
1. se vinde trafic platit pe anumite pagini destinatie "target", in cazul de fata target este cu "referrer" google. Adica primesti trafic de la un utilizator online, care este platit sau nu (nu stie pe ce da click), pentru a vizita pagina ta prin "google".
Acel trafic ii spune lui google ca tu esti "cautat" pentru acel cuvant cheie, care iti ofera ulterior (in functie de volum, tara, ip, cuvant,.....) o crestere temporara in serp. Iar asta nu e seo.
Aici e "smecheria", tu cumperi cat vrei si cum vrei, daca ulterior site-ul iti creste sau nu, primesti penalizare sau nu, este google vinovat. Alex nu stie, pentru ca nu el a inventat roata, dar trebuie sa fie secret
Alex crede(in schimb) ca a inventat apa calda si ca ce face el e atat de "nou" si "interesant", incat nu trebuie sa explice. Tot el omite sa spuna urmatoarele:
- traficul trimis este platit catre "sursa", iar el trebuie sa obtina un profit, fapt care il face sa "foloseasca un instrument", fara sa-l inventeze. Iar atunci de ce sa vanda la altii care sa se imbogateasca, ca doar el nu face asta(nu alex?)
- cresterea temporara in serp este manipulare, iar asta poate rezulta in penalizare.
- rezultatul depinde de tine, nu de el, el doar ofera un serviciu, dar stie SIGUR ca urci in serp.
etc.
In concluzie, este o metoda ieftina (sau scumpa), prin care un site primeste trafic, care poate genera o crestere (sau nu) mai mica sau mai mare, pentru o perioada scurta de timp. Ce urmeaza dupa, nu mai e treaba lui Alex.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Din descriere mie imi pare ca toata treaba se face cu un bot. Se justifica si abundenta de detalii oferite.
Ceva de genul - Google Traffic Explosion Example - lowridertj's library
(LoWrIdErTJ - BotGuru) @ Botguru.net
Ultima modificare făcută de Kaa; 4th June 2014 la 23:02.
Ti se pare. Am zis ca nu sunt boti!
Oferta valabila doar azi:
1k vizitatori unici - 4 euro
10k vizitatori unici - 35 euro
Pretul este valabil doar daca se achita azi comanda!
Cresc pachetul ofertei dar nu cresc si pretul.
Acum, se poate vedea cuvantul cheie de pe care vine vizitatorul.
Traficul s-a transformat in trafic 1000% natural.
Ce bine era daca puteam sa editez primul post!
Am luat eu pachet pe cateva mii de cautari si a fost o livrare foarte prompta, asa cum a promis, zi de zi. Este un serviciu serios. Totul a decurs bine
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Sa stii ca ce vinzi tu aici o fac multe firme de seo din Romania.Dar dupa multele penlaizarii sau lasat de schema minune.....Tom a explicat in mare ce faci tu aici si cr riscanta e chestia asta.Daca functiona asa de bine cum te lauzi cu serpul ar trebui sa ai land rovarul ala de mult si sa nu vinzi pe 2 lei ideaa minune care te pozitioneaza extraordinar in serp.Asa ca nu mai vinde gogosi si explica cum functioneaza si ce riscul implica ,ca totusi alti traiesc inca din seo pe acest forum si stiu cu ce se bea apa de la robinet inbutelinata frumos.Nu am nimik personal cu tine dar totusi.......
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)