Postat în original de
AlexMar
Am dreptul sa fiu selectiv in alegerea clientilor ?
Se pare ca faci o confuzie majora. In multe dintre postarile cu "vanzari", unii dintre noi intervin si cer explicatii, pentru a evita posibilele "tepe". Nu vreau sa pacalesti pe nimeni (banuiesc ca nu vrei sa dai tepe pe seopedia), asa ca am cerut cateva informatii suplimentare.
Faptul ca nu vrei sa-mi vinzi mie, este irelevant, raspunsul la intrebare este general, nu personal. Daca eu vreau sa cumpar de la tine ceva, o pot face, fara probleme, deci e absurda ideea de "Selectie clienti". Nu vreau sa dau 1 euro, ca ulterior sa postez aici efectiv ce "vinzi", prefer sa intreb sa stiu ce vinzi mai exact.
Poti sa raspunzi, sau?
------------------
Eu am cumparat de pe fiverr pachetul asta: 400 to 500 Real Visitors Per Day For a Month Google SEO - fiverr care genereaza aproximativ 1.000 vizite unice pe zi (tip de 1 luna), la 5 usd. Ma astept la un minim de 15-20k dupa traficul trimis in ultimele zile (800-1200 pe zi), deci (sa zicem) 15k la 5 usd ~ 0.3 usd la 1k. Adica ~0.14 euro centi la 1k, de 35 de ori mai ieftin fata de oferta ta.
Tu ceri 5 euro pentru 1k, care consider ca este enorm de scump, daca genereaza doar vize (majoritatea us).
Asa ca intreb, ce primesc la cei 5 euro (sau 1 euro la oferta)? Trafic? E foarte scump. Trafic targetat nu este, ai explicat. Deci ce primesc?
Queries generate automat? Sunt spam si nu vreau. Deci?
Tu eviti raspunsul!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.