Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: trafic organic de 4000 vizitatori/luna

cristescu77 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2013
    Vârstă
    48
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit trafic organic de 4000 vizitatori/luna

Buna ziua,

Sunt noua pe acest forum. Va scriu in legatura cu o problema de SEO. Detin un site invitatisuperbe.ro si am contactat recent o agentie destul de cunoscuta pentru a imi optimiza situl.
    Am primit si o oferta. Ceea ce ma nu mi se pare in regula in legatura cu oferta primita este urmatorul lucru:
    Agentia Seo cu pricina spune asa:
    La finalul celor 12 luni de campanie domeniul invitatiisuperbe se va bucura de un trafic lunar de 4000 de potentiali clienti/luna

Ei bine, mie un trafic lunar de 4000 de vizitatori pe luna ( nu conteaza ca sunt organici sau platiti ) inseamna o medie de 133 vizitatori/zi care tradusi in comenzi inseamna o medie de 2-3 comenzi pe zi. Ceea ce mi se pare destul de putin.

As vrea sa va rog cine se pricepe in acest domeniu sa imi spuna daca acest trafic SEO de 4000 vizitatori/luna este ok, pentru ca eu nu sunt convinsa.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Buna

Un cartof e bun ca e 2 lei kilogramul, daca ar fi 50 lei kilogramul n-ar fi bun deloc.

Tu stii la ce pret primesti acele 2-3 comenzi zilnice si daca e sau nu rentabil pentru tine. Iesi pe plus? E bun. Iesi pe minus? Nu e.

Simplu? Oarecum.
    Retired

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    49

Implicit

In primul rand, nimeni nu-ti poate estima traficul. Daca face asta, inseamna ca ai de-a face cu amatori. Cred ca-i prima firma de seo care ofera estimari cu privire la nr de vizitatori pe care-i va avea site-ul tau dupa colaborarea cu ei. N-am mai pomenit asa ceva, sincer. Asta din start imi da de gandit destul de mult.

Legat de rata de conversie si profitul tau, deja asta-i pb ta, cum converteste magazinul, etc. Faci tu calculele si vezi daca iesi pe profit, dar oricum, nu te baza pe estimarea lor, e complet irelevanta.
    Signatura lipsa

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Depinde ce ai discutat cu compania respectiva. Ti-au promis cresterea pozitiilor, anumite pozitii, un anumit trafic ?

E important si numarul de cautari pe nisa ta, numarul de potentiali clienti si abilitatea de a vinde.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    62

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cerga, geniule, n-am inteles socoteala. Mai explica-mi si mie inca o data..

Cristescu, din cate inteleg eu, ei iti promit tie 4000 de vizitatori. Ei bine, in 12 luni, asta nu e un obiectiv greu de atins insa trebuie sa clarifici cu ei un alt aspect, si anume: targetul. Adica care e profilul vizitatorilor pe care ti-i doresti si ce vrei tu de la acei vizitatori.

Daca ei iti trimit pustani de 10-12 ani de pe facebook, e posibil ca din 4000 de "potentiali clienti" sa ai doar 10 vanzari. La fel de bine ai putea sa te interesezi si de lead-uri, fie de la ei, fie prin 2parale. Posibil sa fi mai multumit cu varianta lead-uri decat cu vizitatori.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2013
    Vârstă
    48
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Cerga, geniule, n-am inteles socoteala. Mai explica-mi si mie inca o data..

Cristescu, din cate inteleg eu, ei iti promit tie 4000 de vizitatori. Ei bine, in 12 luni, asta nu e un obiectiv greu de atins insa trebuie sa clarifici cu ei un alt aspect, si anume: targetul. Adica care e profilul vizitatorilor pe care ti-i doresti si ce vrei tu de la acei vizitatori.

Daca ei iti trimit pustani de 10-12 ani de pe facebook, e posibil ca din 4000 de "potentiali clienti" sa ai doar 10 vanzari. La fel de bine ai putea sa te interesezi si de lead-uri, fie de la ei, fie prin 2parale. Posibil sa fi mai multumit cu varianta lead-uri decat cu vizitatori.
    Da, fireste ca imi promit vizitatori convertiti din optimizare pe cuvinte cheie din domeniu.
    Nu am o problema cu "de unde vine traficul" sigur va veni de pe cuvinte cheie relavante. problema mea e legata de numarul vizitatorilor: 4000 pe luna mi se par foarte putini raportat la costurile lunare ale optimizarii.
    Spunea cineva mai sus ca am apelat la amatori. Este posibil si asta.
    Pana in prezent dar cu alt site, am reusit sa imi iau doua "tepe" pe SEO, asa ca mi-a foarte greu sa definesc cuvantul "amator" in acest domeniu delicat de activitate.
    Amatorii la care am apelat si mi-au facut minunata estimare de trafic sunt SEO MONITOR.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    62

Implicit

Pai pune si ce pret ti s-a cerut pentru cei 4000 de vizitatori. Altfel nu vad cum ar putea cineva sa estimeze daca sunt multi sau putini din moment ce nu au cu ce compara.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de cristescu77 Vezi Post
    Da, fireste ca imi promit vizitatori convertiti din optimizare pe cuvinte cheie din domeniu.
    Nu am o problema cu "de unde vine traficul" sigur va veni de pe cuvinte cheie relavante. problema mea e legata de numarul vizitatorilor: 4000 pe luna mi se par foarte putini raportat la costurile lunare ale optimizarii.
    Spunea cineva mai sus ca am apelat la amatori. Este posibil si asta.
    Pana in prezent dar cu alt site, am reusit sa imi iau doua "tepe" pe SEO, asa ca mi-a foarte greu sa definesc cuvantul "amator" in acest domeniu delicat de activitate.
    Amatorii la care am apelat si mi-au facut minunata estimare de trafic sunt SEO MONITOR.
    Tocmai asta e problema, ca sunt unele modele de business in care nu se acopera costurile de SEO clasic. Ori nu sunt suficiente cautari ori marja de profit nu este suficienta.

Calculeaza frumos cate comenzi IN PLUS ai nevoie pentru a acoperi costurile suplimentare cu SEO. Daca le poti obtine, faci, daca nu le poti obtine, nu faci. Tot nu-i simplu?

In alta ordine de idei ai mult de optimizat onpage. Content pe categorii, meta titile pe pagini, un H pe ici pe colo, la tine nu e nimic.
    Retired

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Citeste articolul asta, chiar si comentariul lui dydy. Zice ceva de trafic artificial.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2013
    Vârstă
    48
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Mi-au trimis o oferta destul de generala.
    Au mentionat prima pagina, dar nu pe cuvintele cheie care ma intereseaza pe mine ( invitatii nunta , invitati de nunta, invitatii botez, invitatii de botez -cuvinte cheie care genereaza cel mai mare nr de cautari pe piata invitatiilor) ci mi-au balmajit ceva cu 154 de cautari pe care le-a generat aplicatia lor.
    Plus ca ce ma face sa fie foarte sceptica este faptul ca cineva destul de cunoscut in piata ii acuza ca fac spam, ceea ce ma face si mai sceptica.

Si in plus pretul mi se destul de mare 300 euro+ tva/luna raportat la ceea ce se angajeaza ei.... respectiv lucruri vagi si cautari insuficiente pentru a genera comenzi suficiente ca sa face campania seo sa merite.

Sunt si foarte sceptica, pentru ca mai am un site de profil si mi-am luat doua "tepe' pe optimizare cu el.
    Asa ca imi este destul de greu sa iau o decizie insa in orice caz la pretul pe care il cer ei, ma asteptam la mai mult, la o oferta concreta pe niste cuvinte cheie clare si bine stabilite si la un trafic organic mult mai mare.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Trafic Adwords VS Organic
    De adriant în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th October 2013, 17:01
  2. Fluctuatii trafic organic/CPC
    De Quietkiller în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th October 2011, 18:28
  3. Vand site de referate (80.000 vizitatori/luna)
    De kleampa în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th February 2011, 20:25
  4. Vand spatii publicitare 45000 vizitatori unici/luna
    De ghostdlr în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th February 2009, 18:06
  5. Vand spatii publicitare 80.000+ vizitatori / luna
    De Dragos Nicu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th February 2009, 10:26

Permisiuni postare