Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
Am dreptul sa fiu selectiv in alegerea clientilor ?
Se pare ca faci o confuzie majora. In multe dintre postarile cu "vanzari", unii dintre noi intervin si cer explicatii, pentru a evita posibilele "tepe". Nu vreau sa pacalesti pe nimeni (banuiesc ca nu vrei sa dai tepe pe seopedia), asa ca am cerut cateva informatii suplimentare.

Faptul ca nu vrei sa-mi vinzi mie, este irelevant, raspunsul la intrebare este general, nu personal. Daca eu vreau sa cumpar de la tine ceva, o pot face, fara probleme, deci e absurda ideea de "Selectie clienti". Nu vreau sa dau 1 euro, ca ulterior sa postez aici efectiv ce "vinzi", prefer sa intreb sa stiu ce vinzi mai exact.

Poti sa raspunzi, sau?

------------------

Eu am cumparat de pe fiverr pachetul asta: 400 to 500 Real Visitors Per Day For a Month Google SEO - fiverr care genereaza aproximativ 1.000 vizite unice pe zi (tip de 1 luna), la 5 usd. Ma astept la un minim de 15-20k dupa traficul trimis in ultimele zile (800-1200 pe zi), deci (sa zicem) 15k la 5 usd ~ 0.3 usd la 1k. Adica ~0.14 euro centi la 1k, de 35 de ori mai ieftin fata de oferta ta.

Tu ceri 5 euro pentru 1k, care consider ca este enorm de scump, daca genereaza doar vize (majoritatea us).

Asa ca intreb, ce primesc la cei 5 euro (sau 1 euro la oferta)? Trafic? E foarte scump. Trafic targetat nu este, ai explicat. Deci ce primesc?

Queries generate automat? Sunt spam si nu vreau. Deci?

Tu eviti raspunsul!