Postat în original de
AlexMar
Ce fac multe firme din Romania: folosind softuri si proxy-uri incearca sa genereze trafic care sa para cat mai real.
Ce fac eu: folosind un sistem bazat pe persoane reale si ip-uri ale acestor persoane reale incerc sa generez trafic care da, este real.
Ce a dat Tom ca exemplu e ceva asemanator dar cum am zis: rezultatul e asemanator, mai putin metodele.
Am spus: riscuri zero.
Cu
serp-ul: inca nu am un site care sa imi placa si in care sa merite sa investesc asa ca mai astept.
Cum functioneaza: de ce crezi ca ar fi corect sa iti spun acest mic secret al meu?
Am muncit ca sa il caut si sa il imbunatatesc fara sa cersesc nimanui sa imi dea detalii.
Asta am si spus, printre randuri. Tu platesti pentru trafic, peste care iti adaugi un profit (logic), iar asta anuleaza "problema cu agentia", pe care incercai sa "mi-o vinzi". Faci fix acelasi lucru, cumperi un serviciu (trafic) la care iti adaugi profit.
Revenind la subiect, ca sa fie mai simplu pentru toata lumea. (eu explic ce banuiesc, pentru ca tu nu vrei sa spui ce vinzi)
Alex cumpara trafic pentru un query (keyword+site / query + click /query + click + timp pe site (10-60 sec)) de pe diverse site-uri de profil, sau din diverse surse. (gen: microworkers, traffic exchange, traffic on-demand, etc)
Acel trafic genereaza o cautare in google, care ii spune lui google ca site-ul X este relevant pentru keyword.
Acest lucru va ajuta sa urcati in cautari (mai mult sau mai putin, in functie de cat de grea este nisa), pentru o perioada scurta, de maxim 2 sapt (sau cand se face update).
Atat!
Acest serviciu nu este un serviciu SEO, daca intelegeti ce inseamna SEO. Cand iti dezvolti o strategie SEO, se presupune ca iti propui sa rankezi pe termen lung si nu te risti.
------------
Off: eu nu folosesc astfel de "servicii", dar nu inseamna ca nu le-am testat sau folosit in trecut. Nu vreau sa le comand, vroiam doar sa explici ce "vinzi", dar se pare ca tu inca consideri ca ai inventat "apa calda" si daca se spala si altii nu e bine
Ultima modificare făcută de Tom; 17th June 2014 la 11:39.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.