Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 57

Subiect: Vand trafic organic

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Ce fac multe firme din Romania: folosind softuri si proxy-uri incearca sa genereze trafic care sa para cat mai real.
    Ce fac eu: folosind un sistem bazat pe persoane reale si ip-uri ale acestor persoane reale incerc sa generez trafic care da, este real. Ce a dat Tom ca exemplu e ceva asemanator dar cum am zis: rezultatul e asemanator, mai putin metodele.
    Am spus: riscuri zero.
    Cu serp-ul: inca nu am un site care sa imi placa si in care sa merite sa investesc asa ca mai astept.
    Cum functioneaza: de ce crezi ca ar fi corect sa iti spun acest mic secret al meu?
    Am muncit ca sa il caut si sa il imbunatatesc fara sa cersesc nimanui sa imi dea detalii.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Ce fac multe firme din Romania: folosind softuri si proxy-uri incearca sa genereze trafic care sa para cat mai real.
    Ce fac eu: folosind un sistem bazat pe persoane reale si ip-uri ale acestor persoane reale incerc sa generez trafic care da, este real. Ce a dat Tom ca exemplu e ceva asemanator dar cum am zis: rezultatul e asemanator, mai putin metodele.
    Am spus: riscuri zero.
    Cu serp-ul: inca nu am un site care sa imi placa si in care sa merite sa investesc asa ca mai astept.
    Cum functioneaza: de ce crezi ca ar fi corect sa iti spun acest mic secret al meu?
    Am muncit ca sa il caut si sa il imbunatatesc fara sa cersesc nimanui sa imi dea detalii.
    Asta am si spus, printre randuri. Tu platesti pentru trafic, peste care iti adaugi un profit (logic), iar asta anuleaza "problema cu agentia", pe care incercai sa "mi-o vinzi". Faci fix acelasi lucru, cumperi un serviciu (trafic) la care iti adaugi profit.

Revenind la subiect, ca sa fie mai simplu pentru toata lumea. (eu explic ce banuiesc, pentru ca tu nu vrei sa spui ce vinzi)

Alex cumpara trafic pentru un query (keyword+site / query + click /query + click + timp pe site (10-60 sec)) de pe diverse site-uri de profil, sau din diverse surse. (gen: microworkers, traffic exchange, traffic on-demand, etc)

Acel trafic genereaza o cautare in google, care ii spune lui google ca site-ul X este relevant pentru keyword.

Acest lucru va ajuta sa urcati in cautari (mai mult sau mai putin, in functie de cat de grea este nisa), pentru o perioada scurta, de maxim 2 sapt (sau cand se face update).

Atat!

Acest serviciu nu este un serviciu SEO, daca intelegeti ce inseamna SEO. Cand iti dezvolti o strategie SEO, se presupune ca iti propui sa rankezi pe termen lung si nu te risti.

------------

Off: eu nu folosesc astfel de "servicii", dar nu inseamna ca nu le-am testat sau folosit in trecut. Nu vreau sa le comand, vroiam doar sa explici ce "vinzi", dar se pare ca tu inca consideri ca ai inventat "apa calda" si daca se spala si altii nu e bine
    Ultima modificare făcută de Tom; 17th June 2014 la 11:39.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

A fost un tutorial pe arenaweb cum sa faci trafic din google pe anumite cuvinte cheie, simplu, iti cauti site-ul la cuvantul respectiv, nu conteaza pe ce pagina esti, copiezi linkul dat de google spre site-ul tau apoi introduci linkul in Hitleap (unde se poate seta timpul de vizitare a site-ului) si gata, ai cica trafic "organic", acest tutorial a disparut repede de pe arenaweb si imediat dupa a aparut "serviciul" oferit de domnul Vipe care din pacate a uitat sa specifice sursa adevarata a vizitelor "hitleap" si ca site-urile care folosesc asemenea vizite vor fi afectate.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Iti multumesc domnule PhoeniXman pentru grija ta. Nu stiu de unde stii ce vand eu pentru ca nu ai fost clientul meu si nici nu stii ce vand, practic.
    Vrei sa vedem daca penalizeaza? O sa iti dau 10k pe zi catre unul din link-urile tale. Sa termin cateva comenzi mari si incepem. Poate asa mai taci din gura si nu mai aberezi pe la tarabele altora.
    Am doua pachete, unul SEO si unul non SEO. O sa forjez pe unul din site-urile tale cu cel mai ieftin pachet sa vad daca penalizeaza.
    Dar vreau sa iti gasesc cel mai bun site al tau ca sa iti demonstrez pe el. Iti voi seca putin din resursele serverului insa macar asa iti intra mintile in cap sa nu mai spamezi topicurile.

TOM, o strategie SEO ti-o faci tu iar printre cele folosite poti lua in considerare serviciul meu.
    Dar, daca iti dezvolti o strategie de a scoate niste bannere la vanzare pe site-ul tau cu 1000 de euro, ai nevoie de unul din pachetele oferite.
    Ultima modificare făcută de AlexMar; 17th June 2014 la 12:43.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Iti multumesc domnule PhoeniXman pentru grija ta. Nu stiu de unde stii ce vand eu pentru ca nu ai fost clientul meu si nici nu stii ce vand, practic.
    Vrei sa vedem daca penalizeaza? O sa iti dau 10k pe zi catre unul din link-urile tale. Sa termin cateva comenzi mari si incepem. Poate asa mai taci din gura si nu mai aberezi pe la tarabele altora.
    Am doua pachete, unul SEO si unul non SEO. O sa forjez pe unul din site-urile tale cu cel mai ieftin pachet sa vad daca penalizeaza.
    Dar vreau sa iti gasesc cel mai bun site al tau ca sa iti demonstrez pe el. Iti voi seca putin din resursele serverului insa macar asa iti intra mintile in cap sa nu mai spamezi topicurile.
    Asta suna ca amenintare si nu e ok. Phoenix a explicat ceva, iar cat timp tu nu ai specificat exact ce vinzi, poate sa fie perfect adevarat. Dar de acolo, pana la amenintari, e drum lung. Daca iti iei ban, o meriti.

TOM, o strategie SEO ti-o faci tu iar printre cele folosite poti lua in considerare serviciul meu.
    Dar, daca iti dezvolti o strategie de a scoate niste bannere la vanzare pe site-ul tau cu 1000 de euro, ai nevoie de unul din pachetele oferite.
    Sunt mai multe tipuri de seo si mai multe surse de venit. Daca scopul unui site este sa vanda publicitate pe baza de trafic, atunci da, serviciul tau este util, dar este identic cu cel de fiverr (postat de tine). Bloggerii "mari" de la noi cat si ziarele quality folosesc diverse "servicii" pentru a se "lauda" cu trafic inutil, pentru ca ei vand publicitate pe baza de trafic (unici, vizualizari, etc).

In cazul de fata tu vinzi un serviciu SEO, prin care promiti ca site-ul rankeaza mai bine, fara sa specifici "de ce" si "cat timp". Eu am specificat ca este un + in serp pentru 2 saptamani, dar care vine cu un risc de penalizare pe termen lung. Asta lipseste din explicatia serviciului tau.

Tu platesti pentru "cautari" iar google tine cont de aceste cautari. Clientul tau plateste pentru aceste cautari, dar o face in speranta ca site-ul lui urca in SERP, care este partial adevarat (1-2 sapt), dar asta nu este seo. Poti urca de pe 35 pe 34, sau de pe 35 pe 5 (daca nisa e slaba), pentru cateva zile. Asta e seo?

Functioneaza? DA. Ma ajuta la seo? NU.

Explica ce vinzi si asa ai clienti mai multi, pentru ca inteleg si ei ce cumpara.

--------------

Ceea ce eu explic in locul tau, poate sa fie gresit, daca tu faci totul automat (fara useri reali), iar atunci e deranj. Daca se da click pe site cu cod de tracking unic, atunci este 100% penalizare.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Dar, daca iti dezvolti o strategie de a scoate niste bannere la vanzare pe site-ul tau cu 1000 de euro, ai nevoie de unul din pachetele oferite..De unde stii ca are nevoie?
    SA folosesca acest seriviciu sa poata vanda banner cu 1000 E.Tu creca nu stii cati oameni traiesc din internet pe forumul asta si la ce nivel sunt uni....MAcar daca ai stii cifre de afaceri sa vezi ca poate ai tu nevoie sa cumperi la el poate castigi ceva de pe urma bannerelor....
    NU tin cu tom chiar ma contrazic de multe ori cu el.Dar credema ca are experienta de ceva anisori in spate ,cat despre serviciul tau este cunoscut de foarta multa lume de pe aici ...
    Am doua pachete, unul SEO si unul non SEO. O sa forjez pe unul din site-urile tale cu cel mai ieftin pachet sa vad daca penalizeaza..Cred ca glumesti .....
    Ce inseamna sa cersesti? Adica sfaturile se numesc cerseala?
    Ar trebui inchis tot forumul....
    RISCURI ZEROOOOO NU EXISTA ASA CEVA IN ONLINE.MAi ALES IN SEO SI IN TOATE STRATEGIILE POSIBILE CARE EXISTA.
    DECI NU POTI FI TU GURU LA METODA ASTA SA ZICI CA SIGUR NU PATESTI NIMIK.Duci lumea in eroare .
    Oricum e ultima oara cand comentez aici ,mult succes in continuare
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

De unde stii ca are nevoie?
    Nu m-am referit la Tom ci asa in general. Iti dai tu seama ca la momentul acesta am clienti si cunosc treaba cu traficul?
    La fel cand vindeam si fani Facebook dar am fost depasit de oferte care au aparut ca ciupercile dupa ploaie imediat ce s-a prins lumea cum se face.
    Nu vreau sa intru in contradictie cu nimeni. De aceea va rog sa va spuneti parerile dar sa imi acceptati refuzul de a mai intra in discutie.
    Mi-am pus aici oferta si atat.
    Ca si pana acum, cei interesati ma pot intreba si contacta prin PM.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Vrei sa vedem daca penalizeaza? O sa iti dau 10k pe zi catre unul din link-urile tale. O sa forjez pe unul din site-urile tale cu cel mai ieftin pachet sa vad daca penalizeaza.

@AlexMar, cred ca ai gresit forumul. Ai ban 30 de zile.

Daca Phoenixman imi spune ca i-ai crescut traficul in mod ciudat cu metoda ta 100% safe, vei primi ban permanent.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

delpi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit

oarecum offtopic, cel putin eu:

M-a contactat in afara forumului userul AlexMar si m-a rugat sa-i postez o adresa de contact pentru a putea tine legatura in continuare cu unii useri de aici cu care are colaborari in desfasurare.

Nu stiu ce servicii ofera si care este calitatea lor, asa ca nu-mi pot da cu parerea legat de conflictele din topic.

Pentru cei ce au colaborari in desfasurare cu userul AlexMar il puteti contacta la adresa info[at]vipe.ro

Sper ca nu e vreo problema ca am facut publica adresa de contact.

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit

Rezultatul:

Am primit timp de 6 zile, vizitatori, in numar de 1400 +/-
    Am inteles ca avem voie la 2 cuvinte, din care sa ne caute lumea pe google si sa intre pe site, am ales dedicated servers.
    Am primit, timp de 6 zile, din cautari, urmatoarele:

dedicated%servers = ~700
    dedicated-serverss = ~500
    dedicated servers = ~200

Am platit 5 euro, sau ceva de genul... concluziile le trageti voi.
    I don't know much...

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. trafic organic de 4000 vizitatori/luna
    De cristescu77 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th November 2013, 15:18
  2. Trafic Adwords VS Organic
    De adriant în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th October 2013, 16:01
  3. Ce converteste mai bine, organic sau paid?
    De emm în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 29th July 2012, 03:40
  4. Fluctuatii trafic organic/CPC
    De Quietkiller în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th October 2011, 17:28
  5. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th January 2011, 07:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente