Rezultate 1 la 10 din 57

Subiect: Vand trafic organic

Afișare hibrid

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Tom, te intreb, acel trafic il ai pentru unul din clientii tai?
    Te intreb pentru ca am mai colaborat cu o agentie ce a cumparat serviciul de la mine cu 1000 de euro si l-a vandut celor de la Orange de si-a luat Range Rover in urma contractului acel agent.

Si iata minusurile.
    Al doilea minus luat pe acest topic pentru ca nu vreau sa dau detalii decat celor care imi trimit pm!
    Frumos.

Traficul generat de mine genereaza crestere in serp daca este cumparat atat cat trebuie si cum trebuie.
    Cum?
    Sa-ti spuna Fiverr.

Foarte urat din partea ta. Tu ai credibilitate pe acest forum ca este vechi. Deci orice as zice eu este cuvantul meu impotriva cuvantului tau.

Mi-ai fortat mana asa ca hai sa ne tiganim.

Fac urmatoarea oferta:
    30k vizitatori, la pretul de 10 euro
    Exit: 1-5 s
    Nu e nici o speranta de crestere in serp. Trafic de adormit copii!

Sau ramaneti la oferta mea initiala!
    Ultima modificare făcută de AlexMar; 4th June 2014 la 14:59.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Tom, te intreb, acel trafic il ai pentru unul din clientii tai?
    Te intreb pentru ca am mai colaborat cu o agentie ce a cumparat serviciul de la mine cu 1000 de euro si l-a vandut celor de la Orange de si-a luat Range Rover in urma contractului acel agent.

Si iata minusurile.
    Al doilea minus luat pe acest topic pentru ca nu vreau sa dau detalii decat celor care imi trimit pm!
    Frumos.

Traficul generat de mine genereaza crestere in serp daca este cumparat atat cat trebuie si cum trebuie.
    Cum?
    Sa-ti spuna Fiverr.

Foarte urat din partea ta. Tu ai credibilitate pe acest forum ca este vechi. Deci orice as zice eu este cuvantul meu impotriva cuvantului tau.

Mi-ai fortat mana asa ca hai sa ne tiganim.

Fac urmatoarea oferta:
    30k vizitatori, la pretul de 10 euro
    Exit: 1-5 s
    Nu e nici o speranta de crestere in serp. Trafic de adormit copii!

Sau ramaneti la oferta mea initiala!
    1. da pentru clientii mei. Este trafic si atat. Oferta ta de 30 euro este acelasi lucru doar ca foarte scumpa. Daca vinzi doar trafic "de adormit copii", este normal sa explici si cine cumpara sa inteleaga exact ce cumpara. Daca nu, ce vinzi mai exact?
    2. Da, detalii pe pm, dar asta inseamna ca nu vrei sa explici ce vinzi, adica ai o oferta cu sanse mari de teapa.
    Atat cat trebuie si cum trebuie, este doar motiv de "Scuza" in caz de teapa, sau mai grav PENALIZARE, daca tu vinzi ce cred eu ca vinzi. Cand ceva "nu mai e frumos", tu nu raspunzi pentru ce vinzi, pentru ca tu efectiv NU vinzi nimic, faci un chat pe PM.

3. Faptul ca incerc sa aflu daca este teapa sau nu, nu inseamna ca "fac un gest urat". Ti-am cerut explicatii PUBLICE la oferta, inca le astept. Asta nu inseamna ca (nu) stiu ce faci. Vreau doar sa fie clar pentru toti "ce se vinde", ca ulterior sa nu existe alte discutii.

Seopedia se doreste un forum curat, orice oferta "teapa" nu are ce cauta. Daca cineva vine "orice", iar acel "orice" poate genera probleme, e normal sa se explice sau dupa caz "sa se elimine" oferta.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. trafic organic de 4000 vizitatori/luna
    De cristescu77 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th November 2013, 15:18
  2. Trafic Adwords VS Organic
    De adriant în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th October 2013, 16:01
  3. Ce converteste mai bine, organic sau paid?
    De emm în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 29th July 2012, 03:40
  4. Fluctuatii trafic organic/CPC
    De Quietkiller în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th October 2011, 17:28
  5. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th January 2011, 07:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente