Traficul vine din majoritatea tarilor. Din testele facute de mine reiese ca predomina SUA. Cuvantul cheie poate fi in romana iar traficul vine din google.ro.
Traficul vine din majoritatea tarilor. Din testele facute de mine reiese ca predomina SUA. Cuvantul cheie poate fi in romana iar traficul vine din google.ro.
Sincer iti spun, treaba ta era sa?
La asta m-am referit eu. Mai sunt anumite persoane care vor altceva. Nu pot sa multumesc pe toata lumea.
Raspund cu placere celor care intreaba pe pm si doresc sa cumpere.
treaba mea era sa aflu exact ce ai de vanzare.
sa iti dau un exemplu. daca tu imi aduci vizitatori din google pe keyword targoviste pentru site-ul din semnatura pentru mine se numeste trafic targetat.
si ca sa vezi ca sunt baiat bunsi nu vreau sa fac flame sau etc daca se poate si in aceasta varianta cumpar zilnic 1k.
Toate drumurile duc la Targoviste
Eu am in mintea mea ca targetat inseamna mai multe nivele asa cum am dat exemplu. Ai dreptate, target inseamna si ceea ce ai zis tu!
Daca era o intrebare directa pe pm nu se mai ajungea aici - da pot sa aduc ceea ce ai tu nevoie!
Cine zice asta?
Tu trimiti trafic pe "aer conditionat" din US, traficul intra si iese (semn de site "slab", bounce rate foarte mare!!!!), deci ma incurca, nu ma ajuta.
Explica te rog: cum ma ajuta sa "Cresc in serp pe cuvantul cheie"?
Pretul este foarte mare, daca este doar pentru trafic. 1k trafic este undeva la 0.1 (si gasesti si mai ieftin).
Daca imi explici cum cresc pe cuvantul cheie cu trafic, atunci ma intereseaza si pe mine. De adsense nici nu se poate pune problema,
Ultima modificare făcută de Tom; 4th June 2014 la 13:40.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Exit-ul se face si intr-un minut.
Raportat la calitate, pretul e ok!
Astept raspunsurile celor care s-au anuntat ca vor sa cumpere asa ca nu pot sa mai iau comenzi pe cuvinte cheie multe(maxim 1-2)!
Pentru detalii ma gasiti pe Skype sau PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)