Rezultate 1 la 10 din 127

Subiect: Servicii profesionale de Linkbuilding !!

Afișare hibrid

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai in primul rand nu stiu pe ce tool ai facut tu analiza : Seo Spy Glass 9 sper cu licenta ) sau Opensiteexplorer.com ( cu cont premium) .

Vei vedea ca lucrurile nu stau chiar asa . Daca analiza s-a limitat la siteuri de genul Backlinks Watch , ceea ce cred ... Krumel te rog schimba scula.

Intra-adevar unele vad ca si imagine anchorul dara daca ai intra in codul unei asemenea pagini ai vedea ca problema e la programul de cautare ca de fapt in codul paginii totul este in regula .

In plus nu stiu la ce site ai facut tu analiza . Nu pe toate s-a lucrat , sau ma rog s-a lucrat dupa buget si timp restranse .

Atata pot sa iti zic ca rezultatele pe ancora respectiva asa zis-a 'imagine' sunt aproape instantanee in Serp.

Iti dai seama ca nu pot sa iti arat aici cele mai spectaculoase lucrari . Nu sa face vis vis de respectul pentru clientii mei.

Iar tehnicile sunt combinate evident , avem peste 100 de domenii diferite , avem pagini care au sub 10 linkuri , dar alea sunt premium si se dau mai greu.

In general pentru piata de afara !!

PS eu nu am zis nicaieri ca metoda este un secret , atata doar ca nu vreau sa invat eu pe nimeni . Adevaratul secret aici este lista de pagini PR 4-7 cu mai putin de 100 linkuri pe ea .

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    diet.popu, ma uitam azi pe IBL-urile de la site-urile prezentate de tine si am ajuns al o concluzie: link-urile date pe site-urile de tip tumblr nu sint cine stie ce valoroase. Pot avea un singur cuvant cheie, daca vrei mai multe ele apar cu "-". In plus, anchor textul nu exista, e de fapt o imagine.

Site-ul pe care l-am analizat abia are Domain Authority 19/100, 43% din anchor text e [img], iar 24% sint pe acelasi IP american.

La cautarea principala, dupa nume de domeniu, site-ul e pe pagina 2, ptr 2 cuvinte cheie pe pagina 5 si ptr un cuvant cheie n-am mai cautat ca nu are rost.

Asta in conditiile in care site-ul mai avea si alte link-uri catre el, aka directoare romanesti, care cred ca au valoare mult mai mare. Alte link-uri veneau de la comentarii pe bloguri dofollow englezesti, care cred ca si alea sint cu mult mai bune.

Am mai vazut, de data asta la link-uri facute de alti useri, link-uri de pe squidoo. Multe din ele au nofollow pe link-uri sau meta noindex,nofollow.

Acum ce vreau sa zic e ca degeaba faceti astfel de lucruri daca va limitati doar la ele. Nu e indeajuns sa spamati civilizat tumblr, squidoo, retelele sociale, .edu daca ele nu au o valoare si nu dainuiesc in timp.

Stiu, sint clienti multi care cumpara link-uri la kg, dar asta nu inseama ca oferiti servicii profesionale de link building (se scrie despartit).

Cred ca daca ati reusi sa diversificati link-urile ati scapa de filtrul de "pasibil de spam" si ati avea rezultate mai bune. Oricum, nu e nici un secret in metoda asta... sint multi care o folosesc, important e sa o folosesti cum trebuie.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Iar tehnicile sunt combinate evident , avem peste 100 de domenii diferite , avem pagini care au sub 10 linkuri , dar alea sunt premium si se dau mai greu.
    Intrebare rapida: Linkurile pe care le oferi tu sunt de pe 100+ de domenii diferite sau ? Detaliaza putin oferta. Multumesc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce linkbuilding software folositi?
    De axa2000 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th August 2011, 12:38
  2. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 17:42
  3. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 00:05
  4. Linkbuilding cu 20% discount pt primii 10 clienti
    De zaducu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th June 2009, 21:44
  5. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri