@Mishu, iti multumesc pentru raspuns si interesul acordat.
@Comati, suna ciudat sa iau domeniul "rogadget.ro", si un alt motiv in plus pentru care am achizitionat "rogadget.info" este acela ca, site-ul meu se va baza pe informatiile oferite de mine vizitatorilor care vor intra pe el si vor citi review-uri la diferite laptopuri/smartphone-uri/tablete/pc-uri, etc.
Si, ca raspuns la intrebarea "Cu ce o sa fie site-ul tau mai bun decat "multe site-uri pe nisa IT, care stagneaza de cateva luni la cca. 500-600 vizite/zi?". Nu am vrut sa critic sau sa zic ceva in nume de rau pentru cei ce au site-uri pe aceasta nisa si stau la numarul acela de vizite.
A fost o simpla comparatie, deoarece cred ca, cu putina perseverenta se poate excela in nisa. De exemplu, cunosc un site pe aceasta nisa ce variaza la numarul de vizite, aprox. 400-600, dar, publica doar vreo 2-3 articole/ zi. In ideea mea, pe site-ul meu, o sa pun in jur de 5-6 articole/zi, de peste 400 de cuvinte
@Razva, nici eu n-am inteles rostul afirmatiei lui "gaseste domeniu ro, stai departe de .info". Am precizat si mai sus de ce aleg domeniul .info .
However, multumesc baiet pentru sfaturi si interes. Mai astept niste pareri.
P.S: Daca este cineva care m-ar putea ajuta cu o tema pentru site-ul meu si, nisa in cauza, as fii recunoscator daca mi-ar da PM cu un link de download, sau ceva de genul, pentru o tema cat de cat frumoasa. (Da, sunt roman, vreau lucruri free de inceput, deoarece nu castig atatia bani din online pentru a-mi achizitiona o tema premium de 60-70$)![]()

Răspunde cu citat