Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Promovare site IT

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    28
    Posturi
    280
    Putere Rep
    18

Implicit Promovare site IT

Ma gandesc sa imi deschid un site pe nisa IT, la domeniu mai am cateva probleme, nu prea stiu ce sa aleg dintre www.ismartphone.ro/info sau wwww.rogadget.info. Va puteti da cu parerea si despre asta, as fii recunoscator. Dar, sa trec la problema in cauza. Cunosc multe site-uri pe nisa IT, care stagneaza de cateva luni la cca. 500-600 vizite/zi.
    Si, ma gandesc ca daca o sa imi dschid un site pe nisa IT, sa reusesc sa il duc la macar 2.000-3.000 de vizite. Ma gandeam sa apelez si la YouTube, ceva in genul gadget.ro, insa, magazinele nu ofera telefoane pentru unboxing-uri/review-uri la oricine, nici macar nu stiu unde as putea face o cerere pentru asa ceva.
    Pe calea Facebook-ului, m-am gandit, insa n-am card, si cu PayPal-ul nu prea reusesc. Daca ma poate cineva ajuta ? Cam cum mi-as putea urca site-ul in 2-3 luni de zile la 1.000 - 1.500 de vizitatori unici/zi ?
    Multumesc anticipat.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Resursele fiecarei nise depind de gradul de interes, dat la randul lui de numarul de cautari pe kw-uri aferente respectivei nise. Asta se imparte la toti, in asa fel incat e lesne de inteles ca site-urile de nisa ajung greu sa aiba trafic asa de mare.

Pentru a avea mai mult trafic organic decat poate oferi nisa, trebuie sa iesi in afara nisei. Faci asta dar, ca o consecinta, scade rata de conversie...
    Cel mai mult trafic din social-media il au, in opinia mea, site-urile magnet de prosti, adica alea cu titluri incitante pentru o anumita categorie de public. Nu am idee cat de bine convertesc, asa ca nu pot face recomandari in privinta asta.

Recomandarea mea este sa pleci de la premiza ca nu este important traficul ci conversia. Un site de nisa cu 500 de unici pe zi si rata de conversie buna e aur curat!

Comati este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    25th September 2011
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    39
    Putere Rep
    25

Implicit

- gaseste domeniu ro, stai departe de .info
    - scrie despre ceva la care te pricepi si te pasioneaza

cu ce o sa fie site-ul tau mai bun decat "multe site-uri pe nisa IT, care stagneaza de cateva luni la cca. 500-600 vizite/zi"?

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    345
    Putere Rep
    26

Implicit

De ce sa stea departe de .info? :-/ Exista vreo diferenta intre telefoane.ro sau telefoane.info, in cazul in care ambele au acelasi continut, promovare, etc?
    Ofer servicii de content writing !

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    28
    Posturi
    280
    Putere Rep
    18

Implicit

@Mishu, iti multumesc pentru raspuns si interesul acordat.
    @Comati, suna ciudat sa iau domeniul "rogadget.ro", si un alt motiv in plus pentru care am achizitionat "rogadget.info" este acela ca, site-ul meu se va baza pe informatiile oferite de mine vizitatorilor care vor intra pe el si vor citi review-uri la diferite laptopuri/smartphone-uri/tablete/pc-uri, etc.
    Si, ca raspuns la intrebarea "Cu ce o sa fie site-ul tau mai bun decat "multe site-uri pe nisa IT, care stagneaza de cateva luni la cca. 500-600 vizite/zi?". Nu am vrut sa critic sau sa zic ceva in nume de rau pentru cei ce au site-uri pe aceasta nisa si stau la numarul acela de vizite.
    A fost o simpla comparatie, deoarece cred ca, cu putina perseverenta se poate excela in nisa. De exemplu, cunosc un site pe aceasta nisa ce variaza la numarul de vizite, aprox. 400-600, dar, publica doar vreo 2-3 articole/ zi. In ideea mea, pe site-ul meu, o sa pun in jur de 5-6 articole/zi, de peste 400 de cuvinte
    @Razva, nici eu n-am inteles rostul afirmatiei lui "gaseste domeniu ro, stai departe de .info". Am precizat si mai sus de ce aleg domeniul .info .
    However, multumesc baiet pentru sfaturi si interes. Mai astept niste pareri.
    P.S: Daca este cineva care m-ar putea ajuta cu o tema pentru site-ul meu si, nisa in cauza, as fii recunoscator daca mi-ar da PM cu un link de download, sau ceva de genul, pentru o tema cat de cat frumoasa. (Da, sunt roman, vreau lucruri free de inceput, deoarece nu castig atatia bani din online pentru a-mi achizitiona o tema premium de 60-70$)

Comati este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    25th September 2011
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    39
    Putere Rep
    25

Implicit

dpdv user mind share diferenta dintre .ro si .info pentru consumatorul din Romania este enorma

se poate face un proiect mare pe info, fara doar sau poate, dar este mai greu. ma gandeam sa nu te impusti in picior singur de la inceput.

succes!

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    28
    Posturi
    280
    Putere Rep
    18

Implicit

Mda, am dat deja comanda pe .info de la mxhost.. Probabil o sa o las asa, si dau comanda de altundeva de .ro, insa o sa ma gandesc la un alt nume de domeniu "rogadget.ro" nu e cine stie ce ..
    Daca stie cineva un host bun, sa imi zici si mie.. ? Astept un raspuns, multumesc.
    Ultima modificare făcută de ekofresh; 13th March 2016 la 22:07.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

1 - domeniu ro info com ru - vezi rapsunsul Google cu privire la cum trateaza domeniile - dpdv SEO nu e prea mare diferenta. Pot fi la nivel local, asa cum este specificat si acolo. Poti sa iti iei si ro, asa cum bine poti sa iti iei si info. Hai sa dau si 2 exemple: cotidianul.ro si gandul.info sunt concurente pe nisa stirilor. Cumva gandul.info nu e potrivit? Ba e ok. Pe stiri de ultima ora e pozitionat chiar mai bine, de unde intelegem ca tld nu este ceva esential. SEO e cumul de factori. Si daca e .info pe Romania, nu e mare paguba. Sunt mii de siteuri romanesti .com .info .eu .top .xyz care se descurca foarte bine in sfera lor.

2 - host - vezi aici niste hostinguri, desi este ceva mai vechi pe seopedia, poate avea ceva bun. Sau InfoHost.ro | Recenzii firme de gazduire din Romania

3 - ce te face sa crezi ca "o sa pun in jur de 5-6 articole/zi, de peste 400 de cuvinte" iti garanteaza succesul. Stiu teoria cu ... 1200-1500 cuvinte... 700-800 in medie... insa in practica pot sa demonstrez ca un articol de 50-70-90 cuvinte poate fi mai bine pozitionat decat un articol de 400 de cuvinte si poate aduce mai mult trafic. "400 de cuvinte" este doar un factor, SEO inseamna un cumul de cateva sute de factori.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    28
    Posturi
    280
    Putere Rep
    18

Implicit

Multumesc pentru raspunsul la obiect. Am rezolvat problema cu domeniul si host-ul. Am luat rogadget.info si host de la MxHost.
    Cu aceeasi reteta "5-6 articole /zi de peste 400 de cuvinte" am dus un site tot pe nisa IT la 3.000-4.000 vizitatori unici pe zi, dar, deoarece am plecat din tara nu m-am mai putut ocupa de el si l-am inchis.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de ekofresh Vezi Post
    Multumesc pentru raspunsul la obiect. Am rezolvat problema cu domeniul si host-ul. Am luat rogadget.info si host de la MxHost.
    Cu aceeasi reteta "5-6 articole /zi de peste 400 de cuvinte" am dus un site tot pe nisa IT la 3.000-4.000 vizitatori unici pe zi, dar, deoarece am plecat din tara nu m-am mai putut ocupa de el si l-am inchis.
    Sugestie: nu mai fura imagini de la mobilissimo sau daca o faci, macar pune sursa. N-am nicio legatura cu site-ul, dar mi se pare de bun simt.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovare site stiri
    De Nickalls în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th February 2014, 14:31
  2. Promovare Site
    De kunkka în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th February 2011, 19:26
  3. Promovare Site
    De kunkka în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th February 2011, 19:26
  4. Creare site, promovare site, optimizare site
    De maneaalin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2010, 14:43
  5. Promovare site de gazduire.
    De Ammadeuss în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th January 2009, 00:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •