13th March 2016, 17:53
1 out of 1 members found this post helpful.
Resursele fiecarei nise depind de gradul de interes, dat la randul lui de numarul de cautari pe kw-uri aferente respectivei nise. Asta se imparte la toti, in asa fel incat e lesne de inteles ca site-urile de nisa ajung greu sa aiba trafic asa de mare.
Pentru a avea mai mult trafic organic decat poate oferi nisa, trebuie sa iesi in afara nisei. Faci asta dar, ca o consecinta, scade rata de conversie...
Cel mai mult trafic din social-media il au, in opinia mea, site-urile magnet de prosti, adica alea cu titluri incitante pentru o anumita categorie de public. Nu am idee cat de bine convertesc, asa ca nu pot face recomandari in privinta asta.
Recomandarea mea este sa pleci de la premiza ca nu este important traficul ci conversia. Un site de nisa cu 500 de unici pe zi si rata de conversie buna e aur curat!
14th March 2016, 17:23
1 out of 1 members found this post helpful.
1 - domeniu ro info com ru - vezi rapsunsul Google cu privire la cum trateaza domeniile - dpdv SEO nu e prea mare diferenta. Pot fi la nivel local, asa cum este specificat si acolo. Poti sa iti iei si ro, asa cum bine poti sa iti iei si info. Hai sa dau si 2 exemple: cotidianul.ro si gandul.info sunt concurente pe nisa stirilor. Cumva gandul.info nu e potrivit? Ba e ok. Pe stiri de ultima ora e pozitionat chiar mai bine, de unde intelegem ca tld nu este ceva esential. SEO e cumul de factori. Si daca e .info pe Romania, nu e mare paguba. Sunt mii de siteuri romanesti .com .info .eu .top .xyz care se descurca foarte bine in sfera lor.
2 - host - vezi aici niste hostinguri, desi este ceva mai vechi pe seopedia, poate avea ceva bun. Sau InfoHost.ro | Recenzii firme de gazduire din Romania
3 - ce te face sa crezi ca "o sa pun in jur de 5-6 articole/zi, de peste 400 de cuvinte" iti garanteaza succesul. Stiu teoria cu ... 1200-1500 cuvinte... 700-800 in medie... insa in practica pot sa demonstrez ca un articol de 50-70-90 cuvinte poate fi mai bine pozitionat decat un articol de 400 de cuvinte si poate aduce mai mult trafic. "400 de cuvinte" este doar un factor, SEO inseamna un cumul de cateva sute de factori.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz