15th March 2016, 17:16
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
ekofresh
Nu va mai agitati ma asa, parca v-ati nascut cu sticla de Cola in mana.

.
Misto atitudinea.
Ca sa nu-ti stric topicul cu super-oferta... ai echipa si scrieti articole din 2007, cu sediu propriu cu tot, dar vrei logo moca ca nu-ti permiti ?

Postat în original de
ekofresh

Postat în original de
ekofresh
Suntem o echipa veche de cativa ani, ce isi ofera serviciile de content writer, in schimbul unei sume de bani ce va fi afisata mai jos.
Iar, ca un mic istoric: Echipa noastra s-a infiintat in anul 2007 cand domeniul online-ului nu era prea dezvoltat in Romania, de altfel, si sumele castigate fiind destul de mici. Am evoluat usor, usor, pana in anul 2015, cand ne-am mutat la un asa-zis "sediu" al nostru, din care realizam toate articolele calitative ce sunt livrate imediat dupa ce sunt terminate la cei ce au nevoie de serviciile noastre.
Retired
15th March 2016, 18:49
1 out of 1 members found this post helpful.
Mi se pare normal sa dai bani pe o poza pe care o folosesti. Daca sunt asa de usor de facut, de ce nu le faci tu?
Tu de ce faci contentul tau si nu il furi? Nu e acelasi lucru cu pozele? alea nu sunt facute de cineva, muncite de cineva?
15th March 2016, 19:32
0 out of 4 members found this post helpful.
Ti-am zis si mai sus, parca te-ai nascut cu doza de Cola in mana, n-are rost sa imi bat capul cu voi, s-a deviat de la discutia principala la o prostie.