Exista un ghid de redactare care ramane valabil in continuare.
Il voi updata ASAP astfel incat sa cuprinda si noua conditie (articolele fara link)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Excelenta idee, multumesc.
Puteti scrie articole pe xpromo.ro unde am facut si eu update la regulile de postare a articolelor, pentru fiecare articol cu link publicat trebuie sa publicati inca un articol de 250 cuvinte fara link. Sper ca astfel se va schimba calitatea directorului de articole si veti beneficia de linkuri mai bune.
Ai vazut ca am inserat linkuri in articolele tale? Si cred ca pot cere atata timp cat este proiect personal si banii mei sunt in domeniu, hosting etc. Multi traiesc de pe urma directoarelor de articole, dar daca le ceri bani sau ceva in plus deja este problema.
Edit:
Ar trebui sa facem cumva sa avem resurse bune pentru backlinkuri, ajutandu-ne reciproc si nu blamand initiativele altora.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 26th February 2014 la 21:45.
Dar nu te blamez in nici un fel .. imi spuneam parerea ca e aiurea sa ceri in plus, dar sa-ti rezervi dreptul de a insera link-uri in ele .. pentru ca inserarea unor link-uri in articolele trimise in plus nu creste calitatea directorului asa cum ai spus tu. Nu am spus asta ca sa ma cert cu tine, ci doar ca sa te gandesti sa iei in calcul numai una din variante, altfel te contrazici singur.
Si eu am la fel pe SeoAds.org .. cer un articol in plus, dar eu mentionez clar ca acel articol in plus va sustine articolul principal, iar in articolul in plus mai adaug link-uri interioare catre tag-uri sau categorii, in nici un caz link-uri exterioare pentru ca in felul asta nu am cum sa cresc calitatea directorului.
Consider ca te-am ajutat spunandu-ti asta, cel putin eu asa sper ..
De putut poti sa ceri pentru ca e dreptul tau, doar ca, asa cum vorbeam cu un alt coleg acum vreo 2 saptamani, nu e atat de moral sa faci unele chestii .. dar dreptul il ai categoric.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Incepand cu 1 martie 2014, directorul meu de articole se va numi manager de articole.
Avantaje:
- alinierea la trendurile curente in materie de nomenclatura
- denumire moderna, avangardista
- diferentierea fata de banalele directoare
- senzatia de nou, proaspat, inovativ, ce sporeste gradul de satisfactie la publicarea fiecarui articol
- elimina riscul unor viitoare penalizari google, prezent in cazul unui director
- diversificarea linkurilor, de ce sa adaugi link in 2 directoare cand poti adauga intr-un director si un manager?
- un pas inainte concurentei, care nu are linkuri in vreun manager
- aprecierea clientilor, fascinati de inscrierea in PRIMUL manager de linkuri romanesc
- preturile vor fi reduse cu 50%, pentru primele 1000 de articole
____
*997, trei am publicat eu, sa fiu eu primii 3 care publica
Retired
offtopic:
Nu inteleg de ce amesteci moralitatea intr-o intelegere/pact/barter cu anumite reguli. Daca ti se pare ca cer prea mult este dreptul tau sa apelezi la un alt director de articole dar nu are nici o legatura cu moralitatea. Ar avea legatura cu moralitatea daca as incalca regulile dar nu daca le schimb si specific acest lucru. Nu am abuzat nici de linkuri si nici de reclame desi textul respectiv este acolo de mai mult de un an sau chiar mai mult. Cred ca pana acum nimeni nu are ce sa-mi reproseze, am rezolvat orice problema care s-a ivit. Iti dai seama ca nu as face nimic care sa slabeasca directorul de articole mai ales ca si eu am acolo multe articole, dar vreau sa devina un director de articole mai bun si sa iasa oarecum din randul directoarelor spamate si sa evit penalizarea. Probabil multi nu vor mai posta in acest director pentru ca li se pare prea mult sa mai scrie un articol scurt, este alegerea lor si nu ii judec, dar sper ca astfel peste un an sau doi acest director inca va fi bun pentru ca va avea mai putine linkuri externe si continut de calitate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)