Pagina 37 din 51 PrimulPrimul ... 27353637383947 ... UltimulUltimul
Rezultate 361 la 370 din 506

Subiect: Lista Directoare Romanesti de Articole

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    * Toti ceilalti colegi vor putea deasemenea sa publice articole gratuit, cu conditia ca pe langa articolul cu link sa furnizeze inca alte doua articole fara link pe orice tema disponibila in categoriile siteului.
    Exista vreo restrictie la articole cu link sau fara la numarul de cuvinte, numar linkuri inserate etc?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Exista un ghid de redactare care ramane valabil in continuare.
    Il voi updata ASAP astfel incat sa cuprinda si noua conditie (articolele fara link)
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Eu unul nu mai lucrez cu directoare de articole romanesti, nici pentru a diversifica profilul de link building. Daca in urma cu 2 ani puteai sa te bazezi numai pe articole din directoare pentru a obtine pozitii frumoase si stabile, se pare ca a apus vremea lor si consider ca riscul e prea mare pentru a mai aduce linkuri din directoare proiectelor care se vor serioase si durabile.

In plus, din ce in ce mai multe sunt parasite, spamate, iar altele nu mai exista.

In alta ordine de idei, cred ca ar iesi ceva frumos daca ne-am organiza si am crea noi un director de articole cu circuit inchis (doar pentru cei care au cont pe Seopedia, iar pentru restul... cu plata), pe care sa il sustinem fiecare cu linkuri si sa promovam acolo proiectele noastre si ale clientilor.
    pe linga asta cred ca ar fi util ca sa se reactualizeze o lista a directoarelor de articole care inca sunt functionale!
    Poate colegi care folosesc si pot recomanda un director sau care administreaza un director!

bass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th July 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    50
    Posturi
    63
    Putere Rep
    24

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Excelenta idee, multumesc.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Puteti scrie articole pe xpromo.ro unde am facut si eu update la regulile de postare a articolelor, pentru fiecare articol cu link publicat trebuie sa publicati inca un articol de 250 cuvinte fara link. Sper ca astfel se va schimba calitatea directorului de articole si veti beneficia de linkuri mai bune.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Puteti scrie articole pe xpromo.ro unde am facut si eu update la regulile de postare a articolelor, pentru fiecare articol cu link publicat trebuie sa publicati inca un articol de 250 cuvinte fara link. Sper ca astfel se va schimba calitatea directorului de articole si veti beneficia de linkuri mai bune.
    Nu poti sa ceri articole in plus pentru a creste calitatea directorului atata timp cat tu/directorul va rezervati dreptul sa .. citez .. "2 Sa inseram linkuri si reclame".
    Parerea mea .. tu ce zici?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Nu poti sa ceri articole in plus pentru a creste calitatea directorului atata timp cat tu/directorul va rezervati dreptul sa .. citez .. "2 Sa inseram linkuri si reclame".
    Parerea mea .. tu ce zici?
    Ai vazut ca am inserat linkuri in articolele tale? Si cred ca pot cere atata timp cat este proiect personal si banii mei sunt in domeniu, hosting etc. Multi traiesc de pe urma directoarelor de articole, dar daca le ceri bani sau ceva in plus deja este problema.

Edit:
    Ar trebui sa facem cumva sa avem resurse bune pentru backlinkuri, ajutandu-ne reciproc si nu blamand initiativele altora.
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 26th February 2014 la 21:45.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Ai vazut ca am inserat linkuri in articolele tale? Si cred ca pot cere atata timp cat este proiect personal si banii mei sunt in domeniu, hosting etc. Multi traiesc de pe urma directoarelor de articole, dar daca le ceri bani sau ceva in plus deja este problema.

Edit:
    Ar trebui sa facem cumva sa avem resurse bune pentru backlinkuri, ajutandu-ne reciproc si nu blamand initiativele altora.
    Dar nu te blamez in nici un fel .. imi spuneam parerea ca e aiurea sa ceri in plus, dar sa-ti rezervi dreptul de a insera link-uri in ele .. pentru ca inserarea unor link-uri in articolele trimise in plus nu creste calitatea directorului asa cum ai spus tu. Nu am spus asta ca sa ma cert cu tine, ci doar ca sa te gandesti sa iei in calcul numai una din variante, altfel te contrazici singur.

Si eu am la fel pe SeoAds.org .. cer un articol in plus, dar eu mentionez clar ca acel articol in plus va sustine articolul principal, iar in articolul in plus mai adaug link-uri interioare catre tag-uri sau categorii, in nici un caz link-uri exterioare pentru ca in felul asta nu am cum sa cresc calitatea directorului.

Consider ca te-am ajutat spunandu-ti asta, cel putin eu asa sper ..

De putut poti sa ceri pentru ca e dreptul tau, doar ca, asa cum vorbeam cu un alt coleg acum vreo 2 saptamani, nu e atat de moral sa faci unele chestii .. dar dreptul il ai categoric.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Incepand cu 1 martie 2014, directorul meu de articole se va numi manager de articole.

Avantaje:
    - alinierea la trendurile curente in materie de nomenclatura
    - denumire moderna, avangardista
    - diferentierea fata de banalele directoare
    - senzatia de nou, proaspat, inovativ, ce sporeste gradul de satisfactie la publicarea fiecarui articol
    - elimina riscul unor viitoare penalizari google, prezent in cazul unui director
    - diversificarea linkurilor, de ce sa adaugi link in 2 directoare cand poti adauga intr-un director si un manager?
    - un pas inainte concurentei, care nu are linkuri in vreun manager
    - aprecierea clientilor, fascinati de inscrierea in PRIMUL manager de linkuri romanesc
    - preturile vor fi reduse cu 50%, pentru primele 1000 de articole

____
    *997, trei am publicat eu, sa fiu eu primii 3 care publica
    Retired

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    De putut poti sa ceri pentru ca e dreptul tau, doar ca, asa cum vorbeam cu un alt coleg acum vreo 2 saptamani, nu e atat de moral sa faci unele chestii .. dar dreptul il ai categoric.
    offtopic:
    Nu inteleg de ce amesteci moralitatea intr-o intelegere/pact/barter cu anumite reguli. Daca ti se pare ca cer prea mult este dreptul tau sa apelezi la un alt director de articole dar nu are nici o legatura cu moralitatea. Ar avea legatura cu moralitatea daca as incalca regulile dar nu daca le schimb si specific acest lucru. Nu am abuzat nici de linkuri si nici de reclame desi textul respectiv este acolo de mai mult de un an sau chiar mai mult. Cred ca pana acum nimeni nu are ce sa-mi reproseze, am rezolvat orice problema care s-a ivit. Iti dai seama ca nu as face nimic care sa slabeasca directorul de articole mai ales ca si eu am acolo multe articole, dar vreau sa devina un director de articole mai bun si sa iasa oarecum din randul directoarelor spamate si sa evit penalizarea. Probabil multi nu vor mai posta in acest director pentru ca li se pare prea mult sa mai scrie un articol scurt, este alegerea lor si nu ii judec, dar sper ca astfel peste un an sau doi acest director inca va fi bun pentru ca va avea mai putine linkuri externe si continut de calitate.

Pagina 37 din 51 PrimulPrimul ... 27353637383947 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista directoare web romanesti active
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th December 2018, 05:56
  2. o lista seo cu circa 700 directoare romanesti de 3 ani
    De gherghe22 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2011, 21:54
  3. Lista directoare romanesti !
    De Lungu în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9